Picknickpakket voor Parkoholics

Wanneer:10 augustus 2019
Waar:Julianapark Venlo
Tijd:13:00- 16:00 uur

***Het is niet meer mogelijk om nog picknickpakketten vooraf te reserveren. We zullen enkele extra pakketten meenemen die rechtstreeks in het park gekocht kunnen worden. De pakketten  zullen klaar staan in het Julianapark op 10 augustus en kunnen tussen 13:00 en 16:00 uur opgehaald worden***

Ben jij ook een trouwe bezoeker van ‘de picknick der gebroken harten’ tijdens de zaterdag van het  Zomerparkfeest? Dit jaar is het mogelijk om een heerlijk beej Benders picknickpakket  te bestellen dat al voor je klaar staat in het Julianapark. Hoe makkelijk is dat? Laat je  verrassen en verwennen door al het lekkers van onze versmarkt.

Er zijn twee soorten pakketten. Het picknickpakket kost €19,50 (voor 4 personen) en  er is ook een Kids-pakket voor €5,00 (voor 2 kids).

Het Picknickpakket bevat onder andere een vers stokbrood (gesneden), heerlijke smeerseltjes en gemarineerde olijven van onze tapasafdeling. Lekkere kaasjes, snacktomaatjes, gehaktballetjes en chickenwings van onze slagerij en een zak met nootjes. Omdat we geen overbodige rommel willen veroorzaken op het terrein doen we er ook nog een biologisch afbreekbaar vuilniszakje bij.

Het Kids-pakket bevat onder andere 2 rozijnenbollen van Bakkerij Pijpers, lekkere snoeptomaatjes, 2 appels en 2 marshmallow-ijsjes van Bakkerij Pijpers. Ook hier doen we er ook nog een biologisch afbreekbaar vuilniszakje bij.

 

Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief