Beej Benders Kerstival 2019

Wanneer:18 december 2019
Waar:Beej Benders Baove + Versmarkt
Tijd:18:00 - 22:00 uur

Speciaal voor alle bedrijven die de feestdagen graag gezellig willen beginnen en het personeel willen verrassen met een verrassend kerstgeschenk, organiseert beej Benders op 18, 19 en 20 december het ‘beej Benders Kerstival’. Iets voor jouw bedrijf?

Wat kun je verwachten?

Op de in kerstsfeer gehulde bovenverdieping van beej Benders geniet jij met je team van een heerlijk diner. We serveren brood met dips en kruidenboter, een soepje, kip Normandie met rijst, friet en gegrilde groenten en heerlijke desserts. Daarnaast ontvangt iedereen een beej Benders cadeaubon waarmee men zelf een kerstpakket samen kan stellen op onze versmarkt.

Iets voor jouw bedrijf? Reserveer jullie plekje op het Beej Benders Kerstival

Kosten vanaf €17,50 p.p. voor het diner + met een bedrag naar keuze. Wil je meer informatie of wil je jouw bedrijf aanmelden? Stuur dan een mail naar robin.benders@beejbenders.nl. Robin neemt contact met je op om de Kerstivalavond af te stemmen op de wensen van jouw bedrijf.

Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief