Eric Arts: Wild pop-up restaurant

Wanneer:8 november 2019
Waar:Beej Benders Baove
Tijd:19:00 uur

Vorig jaar hebben we al een zeer succesvolle editie van Eric’s pop-up restaurant bij beej Benders gehad. Dat vroeg om een herhaling en dus organiseren we in november weer een pop-up restaurant met Eric Arts. We zitten dan midden in het wild-seizoen en daar wil Eric graag zijn eigen draai aan geven. Verwacht heerlijke wildgerechten met een Aziatische twist! Wij zijn heel erg benieuwd. 

Eric is een geboren en getogen Brabander maar is al meer dan 20 jaar woon- en werkachtig in Venlo en omstreken.
Als klein jongetje wist Eric al zeker dat hij kok wilde worden en na de basisschool ging hij dan ook naar de koksschool in Eindhoven. In Antwerpen had hij zijn eerste baan als Chef en daarna was ons mooie Limburg aan de beurt. Kasteel Ooijen in Broekhuizenvorst was zijn eerst eigen restaurant waar hij hoge ogen wist te gooien binnen de branche met vrij snel een top 100 notering in het blad de Lekker!
Daarna volgde bedrijven als Aubergine in Steyl (bekroond met een Michelinster), Kruisheren hotel in Maastricht en Restaurant de Roerganger in Roermond waar hij samen met zijn huidige partner Saskia eigenaar van was. Daarnaast heeft hij restaurant Cabillaud in hartje Venlo  naar een hoog culinair niveau getild. Vorig jaar is Eric gestart met ‘Eric kookt op maat’. 

Het zal ook mogelijk zijn om een wijnarrangement te bestellen. Dit zal u gevraagd worden op de avond zelf. Eric zal deze avond flink gaan uitpakken met een heerlijk culinair vier gangen diner om van te watertanden.

Reserveer snel want we verwachten dat deze avond snel vol zal zitten!

Het diner kost €39,50 per persoon!

` `

Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief