Kerstbrunch

Wanneer:26 december 2017
Waar:Beej Benders
Tijd:10:30 uur

Vanaf 11.00 tot 13.30 uur is  het buffet geopend. Vanaf 13.30 uur opent het dessertbuffet.

Koude Specialiteiten:

  • Heerlijke Koude Vis specialiteiten van onze Vers visafdeling geserveerd met div./ sausjes en garnituren.
  • Charcuterie, een mooi selectie van onze huisgemaakte vleesspecialiteiten
  • Salade buffet Beejbenders, een selectie van onze lekkerste creaties zoals Nicoise, Pasta salade en Kaldeschottel. Met apart geserveerd lekkernijen zoals Dressings mayonaises en Chutney’s
  • Mooi broodselectie van Piepers.

Warme Specialiteiten:

  • Runderstoofpotje met Bokbier a la Bonne Femme Groenten
  • Gemarineerde Grotchampignons gevuld met Pittig gehakt, en geserveerd met Parmezaanse kaas
  • Lasagna van Mals rundergehakt, Ricotta kaas en verse Spinazie
  • Zalmfilet en Croute, geserveerd met een witte wijn saus

Dessertbuffet:

  • Selectie aan verschillende taarten zoals Kirsch en Chocolade
  • Chocolade mouses, wit en bruin
  • Vers fruitsalade
  • Mini smoothie bar
  • Selectie ijs.
  • Kleine kaasselectie

Prijs: € 29,50 per persoon, inclusief welkomstdrankje en onbeperkt koffie, thee en jus.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+
Met onze bestellijsten verzekerd van al je Kerstinkopen Gebakken coquilles met minigroentes en botersaus Entrecote dry aged  met salmorigliosaus en gekonfijte cherrytomaatjes Oesters met champagnesabayon Het Beej Benders jubileumtaartje Spruitjesstamppot Zandkoekjes Beej Benders dressings Portobello’s Risotto met eekhoorntjesbrood