Kidscafé: Koekjes bakken

Wanneer:28 januari 2019
Waar:Beej Benders Baove
Tijd:10:00 tot 11:00 uur

Op maandag 28 januari bakken we vanaf 10:00 uur samen koekjes in het Kids Café Beej Benders Baove. Voor €5,- koop je een bolletje deeg en bak je je eigen koekjes. Aansluitend is er ook een voorleesochtend die helemaal in het teken staat van het boek: ‘Een huis voor Harry. Dit boek staat deze week in Venlo centraal. In Venlo is van alles te doen rondom de Nationale voorleesdagen. Meer informatie rondom de Nationale voorleesdagen is te verkrijgen via Bibliotheek Venlo!

Bij ons, Beej Benders, kun je zelf koekjes bakken, niet zomaar koekjes, maar speciale koekjes in de vorm van een katje. Kom je ook gezellig? Geef je dan snel op!

   

 

Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten Gegrilde zeebaarsfilet met aardappel knolselderij puree, geroosterde trostomaatjes en kreeftensaus

Nieuwsbrief