Kookboek presentatie met Nadia & Merijn

Wanneer:15 september 2018
Waar:Beej Benders Baove
Tijd:Meer info over het tijdstip volgt binnenkort.

Nadia Zerouali en Merijn Tol zijn al jaren een gevestigd duo binnen de kookwereld. Naast het feit dat ze allebei hun sporen verdiend hebben in de culinaire wereld, zijn ze ook bekend door hun kookboeken over de Arabische invloed op de (mediterrane) keuken. De dames hebben veel gereisd en in ieder land de culinaire tradities geleerd van de ‘locals’ om thuis hun eigen nieuwe receptuur te maken, maar wel met de traditie als basis.

Zij  wisten vorig jaar de eerste editie van de Gouden Kookboek-verkiezing te winnen met hun terecht alom geprezen kookboek Souq: een kookboek vol geweldige mezze uit de Mediterraan-Arabische keuken. Ook waren zij veelvuldig te zien op televisie met hun eigen culinaire reisprogramma Wegwijs in de Arabische super, Op zoek naar de granaatappel en hadden zij hun eigen show op 24Kitchen.

Wij zijn heel trots dat Nadia en Merijn op zaterdag 15 september naar beej Benders komen om een kookboek presentatie te geven. Laat je verrassen door de heerlijke smaken uit de Arabische keuken.

* DE WORKSHOP VAN NADIA EN MERIJN ZIT INMIDDELS VOLGEBOEKT *

Nog meer leren over de Turkse keuken? Meld je aan voor de Turkse kookworkshop van Mozaïek op 7 september 2018. Lees hier meer!

Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten Gegrilde zeebaarsfilet met aardappel knolselderij puree, geroosterde trostomaatjes en kreeftensaus Lamsrack met een korstje van kruiden Spruitjes met gebakken spekjes en appel

Nieuwsbrief