Lola Blanco Pop-up restaurant

Wanneer:26 januari 2019
Waar:Beej Benders Baove
Tijd:18:00/18:30/19:00

Je goede voornemens vier je beej Benders met Lola Blanco
Heb jij al nagedacht over je goede voornemens voor 2019? Gezonder eten staat ieder jaar hoog in de lijstjes met goede voornemens net als meer tijd door brengen met familie en vrienden. Je goede voornemens nakomen was nog nooit zo leuk! Op zaterdag 26 januari hebben wij Lisan Jacobs van Lola Blanco uitgenodigd voor een 100% plantaardig pop-up restaurant. Lisan gaat aan de slag met de heerlijke vers producten uit onze versmarkt en zal jullie trakteren op een heerlijk diner om van te watertanden! Laat je verrassen en wordt ook fan van Lola Blanco. Schuif gezellig met je vrienden en familie aan en geniet van je goede voornemens! Het menu kost €29,50 p.p.

U ontvangt binnen enkele dagen een betalingsverzoek (Tikkie). Deze link is 14 dagen geldig. Wij verzoeken u vriendelijk om op tijd te betalen in verband met het vrijhouden van de reservering. Wanneer wij de betaling ontvangen hebben is de reservering ook bevestigd. Na de 14 dagen is de link niet meer actief is komt ook de reservering te vervallen.

Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten Gegrilde zeebaarsfilet met aardappel knolselderij puree, geroosterde trostomaatjes en kreeftensaus

Nieuwsbrief