Mozaïek Turks Pop-Up Restaurant

Wanneer:21 september 2018
Waar:Beej Benders Baove
Tijd:17:30 tot 21:30 uur

Bijna iedereen in Nederland kent wel een gerecht dat oorspronkelijk uit Turkije komt. Bij de Nederlanders zijn Lahmacun (Turkse pizza) en het broodje Kebab erg bekend en geliefd. Dit zijn slechts twee fast-food gerechten. De Turkse keuken heeft veel meer te bieden dan alleen deze toppers. Het wordt niet voor niets de rijkste keuken ter wereld genoemd!

Gerechten uit Turkije worden vaak al van generatie op generatie aan elkaar doorgegeven en elke goede kok geeft weer zijn eigen twist aan een recept. De Turkse keuken is daarom door de eeuwen steeds gevarieerder geworden. Nog een reden hiervoor is de invloed van de Grieken, Arabieren, Perzen, Romeinen en Kaukasiërs die jarenlang delen van Turkije bezetten. Iedereen bracht recepten en eetgewoonten mee uit eigen landen. Veel van deze gerechten worden nu nog steeds bereid door de Turken.

Op 21 september organiseren we beej Benders een heus Turks pop-up restaurant. Niemand minder dan Nazife, voormalig eigenaresse van Mozaïek Eten & Drinken, neemt de kookstudio over en zal jullie een avond lang in de watten leggen met de heerlijkste gerechten uit de Turkse keuken. Nodig je vrienden en familie uit, schuif gezellig aan en kom genieten van een heerlijk Turks 4 gangen diner.

Kosten voor het menu zijn €29,50 per persoon.
Reserveer via onderstaand formulier of via een mailtje naar kookstudio@beejbenders.nl

Op bezoek bij van Enckevort Fruit Je boodschappen beej Benders vanaf nu verantwoord verpakt Zomerse workshops beej Benders Baove Op visite bij Blauwebessenland Wijnen Lekker Venlo 2018 Alta Falanghina in Dagblad de Limburger Beej Benders in Venlo Hotspot Chunky Koeken Huisgemaakte Tonijnsalade Venloos Blond

Nieuwsbrief