USA pop-up restaurant

Wanneer:16 maart 2019
Waar:Beej Benders Baove
Tijd:18:00/18:30/19:00

Als geboorteland van Burger’s and Fries staat Amerika bekend om haar fastfood. Op elke hoek van de straat is wel een hamburgertent te vinden. Hotdogs met zuurkool en mosterd zijn populair en meatloaf vind je overal. Welcome to America! 

Het menu voor de USA pop-up avond van 16 maart is samengesteld. Het was best lastig kiezen want stiekem telt de Amerikaanse keuken wel heel veel toppers maar we zijn er uit en hebben een heel lekker menu voor jullie samengesteld. Liefhebbers van Amerikaans eten komen ruimschoots aan hun trekken. Het menu kost €29,50 p.p.

De bovenverdieping van beej Benders zal deze avond worden omgetoverd tot een heus Amerikaans pop-up restaurant. Laat je verrassen en schuif gezellig aan! Reserveren kan via onderstaande link.

U ontvangt binnen enkele dagen een betalingsverzoek (Tikkie). Deze link is 14 dagen geldig. Wij verzoeken u vriendelijk om op tijd te betalen in verband met het vrijhouden van de reservering. Wanneer wij de betaling ontvangen hebben is de reservering ook bevestigd. Na de 14 dagen is de link niet meer actief is komt ook de reservering te vervallen.

Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten Gegrilde zeebaarsfilet met aardappel knolselderij puree, geroosterde trostomaatjes en kreeftensaus

Nieuwsbrief