Vaderdag brunch op Lekker Venlo

Wanneer:16 juni 2019
Waar:Beej Benders Restaurant op Lekker Venlo
Tijd:11:30 - 14:00 uur

Op Zondag 16 juni organiseren wij in samenwerking met Lekker Venlo een heerlijke Vaderdag brunch in ons restaurant in het Julianapark. Het ideale cadeau waarmee je je vader eens goed in het zonnetje zet!

Alle papa’s en hun familie zijn van harte welkom op het paviljoen van Lekker Venlo in het Julianapark. Je geniet samen met het hele gezin van een bijzonder Vaderdag-arrangement op het nog gesloten terrein. Aansluitend kun je natuurlijk nog lekkere rondkijken in het park, genieten van mooie acts op het hoofdpodium en de kids kunnen los in het speelpark.

Deelnemen aan de brunch kost € 27,50 per persoon. 

Reserveer hier voor de Vaderdag brunch van Beej Benders op Lekker Venlo

 

Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief