Venloos Levend Monopoly & beej Benders

Wanneer:17 mei 2019
Waar:Beej Benders
Tijd:18:00 uur

Venloos Levend Monopoly & BEEJ BENDERS

Het gezelligste bordspel nu levensecht in Venlo, mogelijk gemaakt door Nina Bellen, Inoutsides en BeejBenders. Verzamel met je groep zoveel mogelijk Venlose straten en verstopte kanskaarten in onze mooie binnenstad en win!

Venloos Levend Monopoly is een spel waarbij alle competenties van de groep hard nodig zijn. Samenwerken, onderzoeken, overleggen, dwars liggen, tactieken bedenken en natuurlijk het goed uitvoeren van de opdrachten. Ook de kanskaarten zorgen voor een unieke toevoeging in deze Venlose levende variant. Welke tactiek passen jullie toe om te winnen? In goed overleg komen tot het beste resultaat is een hele opgave, onderschat dat niet… Wanneer de tijd om is komen alle teams weer bij elkaar. Wie wordt de winnaar van het Venloos Levend Monopoly?

Meld je nu aan door onderstaand formulier in te vullen. Het Venloos Levend Monopoly is op de volgende data te boeken en is gecombineerd met een ontbijt, lunch of diner bij Beej Benders.

17 mei 2019 om 18.00 uur incl diner met consumptie € 40,-

26 mei 2019 om 10.00 uur incl ontbijt, koffie en thee € 35,-

26 mei 2019 om 13.00 uur incl lunch, koffie en thee € 35,-

Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief