Workshop Lekker bewust

Wanneer:13 maart 2018
Waar:Beej Benders
Tijd:17:00-21:00

Vraag jij je af hoe je gevarieerd en gezond kunt koken zonder dat het teveel tijd kost? Dan is deze workshop iets voor jou!

Audry en Monique leren je gerechten te maken die je zelf gemakkelijk thuis maakt. Ze maken voornamelijk gebruik van lokale en verse producten. Of het nu voor het ontbijt, lunch of diner is. Je gaat naar huis met frisse energie om de lekkerste en gezonde gerechten op tafel te zetten.

Heb jij specifieke vragen over voeding en gezondheid? Dan geven Audry en Monique je persoonlijk advies waar je meteen mee aan de slag kunt!

Kosten voor deze workshop bedragen €49,50 p.p., inclusief ingrediënten, recepten en diner.
Er is plaats voor max. 15 deelnemers.

Pompoensoep van Astebleef nieuw in assortiment Klaar voor het wildseizoen? Poelier Hendriks is er klaar voor! Vier vragen aan Ymke van het Beej Benders Kids Café Salade met pomelo, scampi’s en zalmsnippers Ambachtelijke kroketten van Tjeu Kellenaers Baarlose paprika’s met schoonheidsfoutjes bij ons te koop Op bezoek bij van Enckevort Fruit Je boodschappen beej Benders vanaf nu verantwoord verpakt Zomerse workshops beej Benders Baove Op visite bij Blauwebessenland

Nieuwsbrief