Workshop Lekker Bewust

Wanneer:18 september 2018
Waar:Beej Benders
Tijd:17:00-21:00

Vraag jij je af hoe je gevarieerd en gezond kunt koken zonder dat het teveel tijd kost? Dan is deze workshop iets voor jou!

Audry en Monique leren je gerechten te maken die je zelf gemakkelijk thuis maakt. Ze maken voornamelijk gebruik van lokale en verse producten. Of het nu voor het ontbijt, lunch of diner is. Je gaat naar huis met frisse energie om de lekkerste en gezonde gerechten op tafel te zetten.

Heb jij specifieke vragen over voeding en gezondheid? Dan geven Audry en Monique je persoonlijk advies waar je meteen mee aan de slag kunt!

Kosten voor deze workshop bedragen €49,50 p.p., inclusief ingrediënten, recepten en diner.
Er is plaats voor max. 15 deelnemers.

Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten Gegrilde zeebaarsfilet met aardappel knolselderij puree, geroosterde trostomaatjes en kreeftensaus Lamsrack met een korstje van kruiden Spruitjes met gebakken spekjes en appel

Nieuwsbrief