Agenda

25mei

Wijnproeverij ‘Proef de Lente’

Tijdens deze wijnproeverij van onze wijnexpert Sjaak, maak je kennis met diverse bijzondere wijnen, leer je meer over de afkomst en proef je verschillende bijpassende hapjes. Bovendien krijg je mooie kortingen op de wijnen die tijdens de proeverij worden gepresenteerd.

Lees verder
29mei

Workshop ‘Welcome to the Jungle – Wat je moet weten over gezonde voeding’

In de jungle van voedingsartikelen zie je soms de bomen door het bos niet meer. Wat is gezond en wat niet? Welke food-trends zijn de moeite waard om te volgen? Wat moet je wel en wat moet je vooral niet geloven? In deze workshop over gezonde voeding leert Kelly Hendriks je alles wat je moet weten over gezonde voeding.

Lees verder
05jun

Boodschappen Safari beej Benders

In de jungle van supermarkt producten zie je soms de bomen door het bos niet meer. Wil jij gezond inkopen en begrijpen hoe je een etiket het beste kunt lezen? Meld je aan voor de Boodschappen Safari met Kelly Hendriks.

Lees verder
08jun

Sambal Edu! Pop-Up Restaurant – UITVERKOCHT

Edu Carli staat bekend om zijn Indische kookkunsten. Van traditionele gerechten tot de moderne Indische keuken en dat alles met een Edu-twist. Laat je verrassen en verleiden door deze heerlijke Indonesische rijsttafel.

Lees verder
123
Alta Falanghina in Dagblad de Limburger Beej Benders in Venlo Hotspot Chunky Koeken Huisgemaakte Tonijnsalade Venloos Blond Vegetarische tomatensoep Gebakken coquilles met minigroentes en botersaus Het Beej Benders jubileumtaartje Spruitjesstamppot Zandkoekjes

Nieuwsbrief