Agenda

Lekker Bewust beej Benders
24sep

Workshop Lekker Bewust

Monique geeft een heerlijk vervolg aan haar Lekker Bewust workshop beej Benders. Tijdens deze workshop leer je hoe je op een leuke en lekkere manier gezonde, voedzame gerechten bereidt. Klik op de link om je in te schrijven!

Lees verder
28sep

Reünie 25 jaar Plus Benders Venlo

In 2019 bestaat Plus Benders Venlo 25 jaar en gaat de formule over van Plus naar Jumbo. Een mooie gelegenheid om nog eens samen te komen met oud-medewerkers en huidige medewerkers van Plus Venlo om herinneringen op te halen tijdens een gezellige avond!

Lees verder
12okt

Turkse Kookworkshop

Op 12 oktober geeft voormalig eigenaresse van Mozaïek Eten & Drinken een super interessante en leerzame Turkse kookworkshop beej Benders. Leer deze avond de Turkse keuken kennen en laat je verrassen door de heerlijke smaken, exotische ingrediënten en natuurlijk de lekkerste Turkse gerechten!

Lees verder
25okt

Try Thai Pop-Up Restaurant 25 oktober

Op veler verzoek maar ook omdat we zelf zo verzot zijn op de Thaise kookkunsten van Sjan, Misha en hun keukenteam, opent Try Thai op 25 en 26 oktober wederom hun pop-up restaurant beej Benders. 

We gaan ons weer in Thaise sferen wanen met de meest heerlijke, pure en authentieke Thaise gerechten. Iedere keer hebben ze ons weer weten te verrassen met de meest heerlijke gerechten. De vorige edities waren volledig uitverkocht dus snel aanmelden is zeker aan te raden!

Lees verder
12
Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Biologische groenten van BioVerbeek Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief