Agenda

22mrt

Eric Arts pop-up restaurant

Eric een geboren en getogen Brabander maar al meer dan 20 jaar woon en werkachtig in Venlo en omstreken.
Als klein jongentje wist Eric al zeker dat hij kok wilde worden en na de basisschool ging hij dan ook naar de koksschool in Eindhoven. In Antwerpen had hij zijn eerste baan als Chef en daarna was ons mooie Limburg aan de beurt. Kasteel Ooijen in Broekhuizenvorst was zijn eerst eigen restaurant waar hij hoge ogen wist te gooien binnen de branche met vrij snel een top 100 notering in het blad de Lekker!
Daarna volgde bedrijven als Aubergine in Steyl ( bekroond met een Michelinster), Kruisheren hotel in Maastricht en Restaurant de Roerganger in Roermond waar hij samen met zijn huidige partner Saskia eigenaar van was.
Zijn huidige werkplek restaurant Cabillaud in hartje Venlo heeft hij wederom naar een hoog culinair niveau getild.

Lees verder
29mrt

Kidscafé: kinderconcert & kinderdisco

Op vrijdag 29 maart verzorgt Jelkse Wilmer een muziekworkshop. De workshop start om 16:15 uur en kost €7,50 per persoon. Wil jij dit niet missen? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier!
Aansluitend is er een kinderdisco, ook dit wil je natuurlijk mee maken! De Vrijdagmiddagdisco start om 16:00 uur en zal tot ongeveer 18:00 uur duren!
In de ochtend is het kidscafé gewoon geopend!

Lees verder
29mrt

Kidscafé: Kinderkapper

Vrijdag 29 maart komt de kinderkapper in het Kidscafé. De kids kunnen dan weer goed geknipt het weekend in! Meld je aan via onderstaand formulier.

Lees verder
06apr

Beej Benders Bazaar

Na een zeer geslaagde en druk bezochte eerste editie organiseren we op zaterdag 6 april de tweede editie van de Bazaar: Een leuke gemoedelijke lifestylemarkt speciaal voor de liefhebbers van mooie designersspullen, fashion, vintage, welness en kids items. Naast al het shop-plezier zijn er ook kraampjes met de meest lekkere gerechten en (streek)producten.

Lees verder
1
Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten

Nieuwsbrief