Agenda

25jan

Kidscafé: Kinderkapper

VOL! Aanmelden voor deze datum is niet meer mogelijk. Op vrijdag 22 februari komt de kinderkapper weer naar het kidscafé. Hiervoor kun je je nog aanmelden.
Vrijdag 25 januari komt de kinderkapper in het Kidscafé. De kids kunnen dan weer goed geknipt het weekend in!

Lees verder
26jan

Lola Blanco Pop-up restaurant

Je goede voornemens vier je beej Benders met Lola Blanco
Heb jij al nagedacht over je goede voornemens voor 2019? Gezonder eten staat ieder jaar hoog in de lijstjes met goede voornemens net als meer tijd door brengen met familie en vrienden. Je goede voornemens nakomen was nog nooit zo leuk!

Lees verder
28jan

Kidscafé: Koekjes bakken

Op maandag 28 januari bakken we vanaf 10:00 uur samen koekjes in het Kids Café Beej Benders Baove. Voor €5,- koop je een bolletje deeg en bak je je eigen koekjes. Aansluitend is er ook een voorleesochtend die helemaal in het teken staat van het boek: ‘Een huis voor Harry. Dit boek staat deze week in Venlo centraal. In Venlo is van alles te doen rondom de Nationale voorleesdagen.
Bij ons, Beej Benders, kun je zelf koekjes bakken, niet zomaar koekjes, maar speciale koekjes in de vorm van een katje. Kom je ook gezellig? Geef je dan snel op!

Lees verder
01feb

Kidscafé: Koekjes bakken

Op vrijdag 1 februari bakken we vanaf 10:00 uur samen koekjes in het Kids Café Beej Benders Baove. Voor €5,- koop je een bolletje deeg en bak je je eigen koekjes. Aansluitend is er ook een voorleesochtend die helemaal in het teken staat van het boek: ‘Een huis voor Harry. Dit boek staat deze week in Venlo centraal. In Venlo is van alles te doen rondom de Nationale voorleesdagen.
Bij ons, Beej Benders, kun je zelf koekjes bakken, niet zomaar koekjes, maar speciale koekjes in de vorm van een katje. Kom je ook gezellig? Geef je dan snel op!

Lees verder
1234
Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten Gegrilde zeebaarsfilet met aardappel knolselderij puree, geroosterde trostomaatjes en kreeftensaus

Nieuwsbrief