Agenda

Lekker Bewust beej Benders
24sep

Workshop Lekker Bewust

Monique geeft een heerlijk vervolg aan haar Lekker Bewust workshop beej Benders. Tijdens deze workshop leer je hoe je op een leuke en lekkere manier gezonde, voedzame gerechten bereidt. Klik op de link om je in te schrijven!

Lees verder
28sep

Reünie 25 jaar Plus Benders Venlo

In 2019 bestaat Plus Benders Venlo 25 jaar en gaat de formule over van Plus naar Jumbo. Een mooie gelegenheid om nog eens samen te komen met oud-medewerkers en huidige medewerkers van Plus Venlo om herinneringen op te halen tijdens een gezellige avond!

Lees verder
12okt

Turkse Kookworkshop

Op 12 oktober geeft voormalig eigenaresse van Mozaïek Eten & Drinken een super interessante en leerzame Turkse kookworkshop beej Benders. Leer deze avond de Turkse keuken kennen en laat je verrassen door de heerlijke smaken, exotische ingrediënten en natuurlijk de lekkerste Turkse gerechten!

Lees verder
19okt

beej Benders BeerEvent

Op zaterdag 19 oktober organiseert Sam, samen met Roelof een speciaalbier proeverij. Er zullen diverse brouwerijen aanwezig zijn die je alles kunnen vertellen over de door hun gebrouwen bieren. En natuurlijk mag je de bieren allemaal proeven! Voor slechts € 12,50 ontvang je een strippenkaart voor 10 bieren (proefglaasjes 15 cl.) en een borrelhapje. Wil […]

Lees verder
123
Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Biologische groenten van BioVerbeek Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus

Nieuwsbrief