Agenda

24mei

Kidscafé: Kinderkapper

Vrijdag 24 mei komt de kinderkapper in het Kidscafé. De kids kunnen dan weer goed geknipt het weekend in! Meld je aan via onderstaand formulier.

Lees verder
26mei

Venloos Levend Monopoly & beej Benders

Venloos Levend Monopoly & BEEJ BENDERS Het gezelligste bordspel nu levensecht in Venlo, mogelijk gemaakt door Nina Bellen, Inoutsides en BeejBenders. Verzamel met je groep zoveel mogelijk Venlose straten en verstopte kanskaarten in onze mooie binnenstad en win! Venloos Levend Monopoly is een spel waarbij alle competenties van de groep hard nodig zijn. Samenwerken, onderzoeken, […]

Lees verder
29mei

Workshop: Eerste hulp bij kinderen voor ouders

Het is van groot belang dat u als ouders en/of oppas in geval van een calamiteit goed kunt inschatten wat de ernst van de situatie is en wat kunt/moet u direct doen als eerste hulp. Meldt je daarom snel aan voor de workshop ‘EHBO aan het jonge kind’. 

Lees verder
16jun

Vaderdag brunch op Lekker Venlo

Op Zondag 17 juni organiseren wij in samenwerking met Lekker Venlo een heerlijke Vaderdag brunch in ons restaurant in het Julianapark. Het ideale cadeau waarmee je je vader eens goed in het zonnetje zet!

Lees verder
1234
Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Biologische groenten van BioVerbeek Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief