Agenda

26okt

Try Thai pop-up restaurant 26 oktober *UITVERKOCHT*

Op veler verzoek maar ook omdat we zelf zo verzot zijn op de Thaise kookkunsten van Sjan, Misha en hun keukenteam, opent Try Thai op 25 en 26 oktober wederom hun pop-up restaurant beej Benders. 

We gaan ons weer in Thaise sferen wanen met de meest heerlijke, pure en authentieke Thaise gerechten. Iedere keer hebben ze ons weer weten te verrassen met de meest heerlijke gerechten. De vorige edities waren volledig uitverkocht dus snel aanmelden is zeker aan te raden!

Lees verder
05nov

Workshop Lekker Bewust

Monique geeft een heerlijk vervolg aan haar Lekker Bewust workshop beej Benders. Tijdens deze workshop leer je hoe je op een leuke en lekkere manier gezonde, voedzame gerechten bereidt. Klik op de link om je in te schrijven!

Lees verder
08nov

Eric Arts: Wild pop-up restaurant

Vorig jaar hebben we al een zeer succesvolle editie van Eric’s pop-up restaurant bij beej Benders gehad. Dat vroeg om een herhaling en dus organiseren we in november weer een pop-up restaurant met Eric Arts. We zitten dan midden in het wild-seizoen en daar wil Eric graag zijn eigen draai aan geven. Verwacht heerlijke wildgerechten met eenAziatische twist!

Lees verder
18dec

Beej Benders Kerstival 2019

Heeft jouw team dit jaar de sterren van de hemel gewerkt? Dan luiden jullie vast en zeker graag samen de feestdagen in. Speciaal voor alle bedrijven die de feestdagen graag gezellig willen beginnen en het personeel willen verrassen met een mooi verrassend kerstpakket, organiseert Beej Benders op 18, 19 en 20 december het ‘Beej Benders Kerstival’. Lees hier meer…

Lees verder
12
Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Biologische groenten van BioVerbeek Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus

Nieuwsbrief