Agenda

22feb

Kidscafé: Voorleesochtend Vastelaovend Cielke en Baerke

Op vrijdag 22 februari is er een Vastelaovend voorleesochtend over Cielke en Baerke. Het voorlezen begint om 10:00 uur en de toegang is geheel gratis! Jij komt toch ook?

Lees verder
05mrt

Boére Ontbijt beej Benders

We hebbe d’r ein gans jaor op motte wachte maar vastelaovesdinsdaag ’t is weer zoeë wied: d’n Boérebroélof! Net wie ’t vurrig jaor organisere weej weer ein heerlik Boere Ontbijt zoëdet geej good geluimp en met eine goije bik in d’n baojem kint gaon sjoenkele in hertje Venlo.
Veur €11,11 begin-se d’n daag met verse bruuedjes en mik, kieës, vleis, eier, inclusief koffie en thee.
Kinder wies 11 jaor betale €6,-
Gaer veuraaf risservere via onderstaond formulier!

Lees verder
16mrt

USA pop-up restaurant

Als geboorteland van Burger’s and Fries staat Amerika bekend om haar fastfood. Op elke hoek van de straat is wel een hamburgertent te vinden. Hotdogs met zuurkool en mosterd zijn populair en meatloaf vind je overal. Welcome to America!

Maar de Amerikaanse keuken heeft veel meer te bieden dan alleen maar hotdogs en burgers. Kom op 18 maart naar ons en laat je culinair verrassen met de lekkerste gerechten from the USA.

Lees verder
22mrt

Eric Arts pop-up restaurant

Eric een geboren en getogen Brabander maar al meer dan 20 jaar woon en werkachtig in Venlo en omstreken.
Als klein jongentje wist Eric al zeker dat hij kok wilde worden en na de basisschool ging hij dan ook naar de koksschool in Eindhoven. In Antwerpen had hij zijn eerste baan als Chef en daarna was ons mooie Limburg aan de beurt. Kasteel Ooijen in Broekhuizenvorst was zijn eerst eigen restaurant waar hij hoge ogen wist te gooien binnen de branche met vrij snel een top 100 notering in het blad de Lekker!
Daarna volgde bedrijven als Aubergine in Steyl ( bekroond met een Michelinster), Kruisheren hotel in Maastricht en Restaurant de Roerganger in Roermond waar hij samen met zijn huidige partner Saskia eigenaar van was.
Zijn huidige werkplek restaurant Cabillaud in hartje Venlo heeft hij wederom naar een hoog culinair niveau getild.

Lees verder
1234
Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten Gegrilde zeebaarsfilet met aardappel knolselderij puree, geroosterde trostomaatjes en kreeftensaus

Nieuwsbrief