Beej Benders Bazaar 2019

Na een zeer geslaagde en druk bezochte eerste editie organiseren we op zaterdag 6 april de tweede editie van de Bazaar: Een leuke gemoedelijke lifestylemarkt speciaal voor de liefhebbers van mooie designersspullen, fashion, vintage, welness en kids items. Naast al het shop-plezier zijn er ook kraampjes met de meest lekkere gerechten en (streek)producten.

Wij zijn op zoek naar leuke bedrijven/webshops die duurzaamheid, creativiteit en originaliteit hoog in het vaandel hebben staan. We willen graag een markt organiseren waar het leuk vertoeven is, waar je leuke verrassende producten tegen komt en waar je een lekker hapje kunt eten. Ook voor de kinderen wordt er een heuse speelhoek ingericht en is er van alles te doen.

De Bazaar zal plaats gaan vinden op de bovenverdieping van beej Benders (www.beejbenders.nl), een grote versmarkt met restaurant. De bovenverdieping is zeer ruim en heel mooi ingericht en beschikt over een kookstudio en een bar. Aan de bar kan een heerlijk drankje gedronken worden. De combinatie van de Bazaar met de winkel en het restaurant beneden denken we wederom een mooi dagje uit aan te kunnen bieden aan de bezoekers.

Deelnemers
De ‘Bazaar’ zet in op kwalitatief hoogwaardige artikelen, een verrassend aanbod en enthousiaste deelnemers! Potentiele deelnemers worden gezocht in de volgende categorieën:
– Fashion & Lifestyle;
– Beauty & Welness;
– Interieur(accessoires);
– Designartikelen;
– Kids;
– Vintage;
– Verras ons, namelijk:…….

Kosten
Voor alle deelnemers wordt een kraam geregeld:

Optie 1: kraam 1.70 m. met blauw/wit dekzijl. Stroom is inbegrepen (220V).
Kosten voor deelname bedragen € 25,- excl. btw per kraam. (uiteraard is het mogelijk om meerdere kramen te huren, eventuele 2e kraam: €15).

Optie 2: kraam 2.70  m. met blauw/wit dekzijl. Stroom is inbegrepen (220V).
Kosten voor deelname bedragen € 35,- excl. btw per kraam. (uiteraard is het mogelijk om meerdere kramen te huren, optie eventuele 2e kraam €20).

 
Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief