Disclaimer

Aansprakelijkheid

De website beejbenders.nl is eigendom van Beej Benders en is bedoeld om informatie te verstrekken over het concept en te communiceren met bezoekers, bijvoorbeeld voor een reservering in het restaurant.  De informatie op www.beejbenders.nl wordt met zorg samengesteld en regelmatig bijgewerkt.

Beej Benders accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden of onvolkomenheden die op de website kunnen voorkomen, voor de gevolgen voor het gebruik ervan of voor het tijdelijk niet bereikbaar zijn van www.beejbenders.nl.

Copyright

www.beejbenders.nl heeft auteursrechtelijke bescherming. We hebben alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht) voor de informatie die op www.beejbenders.nl aanwezig is (waaronder teksten en beeld- en grafisch materiaal).

Alle woord- en beelden zijn eigendom van www.beejbenders.nl of haar partners.

www.beejbenders.nl is bedoeld voor eigen gebruik van de bezoekers, waarbij het niet is toegestaan www.beejbenders.nl te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op één enkele computer en/of het printen van één enkele hard copy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van www.beejbenders.nl is het niet toegestaan www.beejbenders.nl te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Zonder schriftelijke toestemming van www.beejbenders.nl of haar partners mogen de video’s, woord- en beeldmerken niet worden gebruikt.

Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief