Logo
Vandaag open tot 19:00, terras tot 21:30

Hulpkracht bediening

Hulpkracht bediening gezocht

Ben jij op zoek naar een afwisselende bijbaan waar geen dag hetzelfde is? Dan is Beej Benders in Venlo dé plek voor jou! Sluit je aan bij ons geweldige team van vrienden en leeftijdsgenoten, waarbij je de afwisseling krijgt tussen werken achter de bar en in de bediening. En weet je wat het beste is? Het is niet zomaar een bijbaan. Bij ons draait alles om onze gasten en we verwachten dat jij met een glimlach een praatje met ze maakt. En als je dat goed doet, zijn er volop kansen om door te groeien, zelfs in je salaris. Moet je een weekje knallen voor je studie? Geen probleem, we passen gewoon je werktijden aan!

Doen 💪

  • Help onze gasten in het restaurant zo goed mogelijk;
  • Werk mee in ons dynamische horecateam, zowel achter de bar als in de bediening.

Kunnen 🚀

  • Tenminste 16 jaar levenservaring;
  • Een gezonde dosis nieuwsgierigheid naar de keuken en een wil om je collega's te helpen waar nodig.

Krijgen 🎁

  • Een warm welkom in ons unieke familiebedrijf, waar passie voor ons vak voorop staat;
  • Een gezellig team waar samenwerking en eigen inbreng worden gewaardeerd;
  • Kansen om jezelf te ontwikkelen met online trainingen via GoodHabitz;
  • Arbeidsvoorwaarden die passen bij het CAO Horeca, en natuurlijk fooi!
  • En last but not least: een actieve personeelsvereniging die allerlei leuke activiteiten organiseert, inclusief ons legendarische jaarlijkse personeelsfeest!

Wie zijn wij? 🙋‍

Beej Benders in Venlo is dé plek waar je moet zijn voor een unieke combinatie van een restaurant, foodmarkt en productiekeuken. Vers en kwaliteit zijn onze kernwoorden, en dat merk je aan alles wat we doen. We hebben slagers, bakkers en versspecialisten die dagelijks bezig zijn met het bereiden van de lekkerste producten. En onze koks toveren hiermee de heerlijkste gerechten op tafel, rechtstreeks voor onze gasten. Plus, we hebben een unieke locatie voor meetings, feesten en partijen op de eerste verdieping. En laten we onze productiekeuken niet vergeten, waar gerechten vers worden bereid en zelfs buiten de regio worden verkocht. Kortom, een dynamische en energieke omgeving waar jij jezelf kunt zijn!

Meer weten?

Neem gerust contact op met Leo van Zitteren via info@beejbenders.nl, doorloop onze sollicitatie-ervaring via Please of stuur ons een WhatsApp berichtje via +31 6 51614144. We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in ons team!

Stuur ons een berichtje!

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen en evenementen