Logo
Vandaag open tot 19:00, terras tot 21:30

Hulpkracht Kassa

Hulpkracht Kassa gezocht

Heb je ooit gedacht aan een leuke bijbaan in een versmarkt? Nou, hier is je kans! En geloof ons, het is niet zomaar een bijbaan. Het is de állerleukste! Je komt te werken in een supergezellig team met vrienden en leeftijdsgenoten. En het wordt alleen maar beter, want je krijgt ook nog eens uitdagende en belangrijke taken. En als je goed presteert, liggen er volop kansen om door te groeien, zelfs in je salaris. En als je een drukke studieweek hebt? Geen probleem, we passen gewoon je werktijden aan!

Wat ga je doen? 💪

  • Als een echte aanpakker steek je de handen uit de mouwen en draai je mee met het team bij alle voorkomende werkzaamheden.
  • Samen met jouw team zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt in onze versmarkt.

Wat heb je nodig? 🚀

  • Je hebt minimaal 16 jaar levenservaring en barst van de energie!
  • Je hebt de drive om in alles beter te worden en staat te popelen om nieuwe dingen te leren.

Krijgen 🎁

  • Een warm welkom in ons unieke familiebedrijf, waar passie voor ons vak voorop staat;
  • Een gezellig team waar samenwerking en eigen inbreng worden gewaardeerd;
  • Kansen om jezelf te ontwikkelen met online trainingen via GoodHabitz;
  • Arbeidsvoorwaarden die passen bij het CAO Horeca;
  • En last but not least: een actieve personeelsvereniging die allerlei leuke activiteiten organiseert, inclusief ons legendarische jaarlijkse personeelsfeest!

Wie zijn wij? 🙋‍

Beej Benders in Venlo is dé plek waar je moet zijn voor een unieke combinatie van een restaurant, foodmarkt en productiekeuken. Vers en kwaliteit zijn onze kernwoorden, en dat merk je aan alles wat we doen. We hebben slagers, bakkers en versspecialisten die dagelijks bezig zijn met het bereiden van de lekkerste producten. En onze koks toveren hiermee de heerlijkste gerechten op tafel, rechtstreeks voor onze gasten. Plus, we hebben een unieke locatie voor meetings, feesten en partijen op de eerste verdieping. En laten we onze productiekeuken niet vergeten, waar gerechten vers worden bereid en zelfs buiten de regio worden verkocht. Kortom, een dynamische en energieke omgeving waar jij jezelf kunt zijn!

Meer weten?

Neem gerust contact op met Leo van Zitteren via info@beejbenders.nl, doorloop onze sollicitatie-ervaring via Please of stuur ons een WhatsApp berichtje via +31 6 51614144. We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in ons team!

Stuur ons een berichtje!

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen en evenementen