Inspiratie

Lekker eten en drinken begint bij een goede kwaliteit producten. We selecteren alleen de beste leveranciers en vertellen je graag over de herkomst van onze producten. De bereiding en manier waarop je eten en drinken bewaart zijn net zo belangrijk voor een lekkere smaak. Onze versspecialisten delen graag hun kennis met je. Lees hier onze heerlijke recepten, tips, weetjes, bewaaradviezen en verhalen over de herkomst van eten en drinken.

Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt

Wij inspireren je graag met heerlijke recepten, gemaakt van producten die verkrijgbaar zijn op onze versmarkt. Hier het recept voor een heerlijke frisse aardbeiensoep.

Lees verder

Biologische groenten van BioVerbeek

Vanaf vandaag hebben we de ook verse biologische groenten van BioVerbeek in de winkel liggen. Paprika’s, punt paprika’s, aubergines, trostomaten, cocktailtomaten, snoeptomaten, komkommer en pepers: lekker, biologisch én uit de buurt!

Lees verder

Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus

Wij inspireren je graag met heerlijke recepten, gemaakt van producten die verkrijgbaar zijn op onze versmarkt. Hier het recept van onze slager Ron.

Lees verder

Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree

Wij inspireren je graag met heerlijke recepten, gemaakt van producten die verkrijgbaar zijn op onze versmarkt. Hier het recept van onze eigen Manon voor roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree.

Lees verder
12345...10...»
Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Biologische groenten van BioVerbeek Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief