Inspiratie

Lekker eten en drinken begint bij een goede kwaliteit producten. We selecteren alleen de beste leveranciers en vertellen je graag over de herkomst van onze producten. De bereiding en manier waarop je eten en drinken bewaart zijn net zo belangrijk voor een lekkere smaak. Onze versspecialisten delen graag hun kennis met je. Lees hier onze heerlijke recepten, tips, weetjes, bewaaradviezen en verhalen over de herkomst van eten en drinken.

Met onze bestellijsten verzekerd van al je Kerstinkopen

Voor het Kerstmenu is genoeg inspiratie te vinden in kookboeken en op internet. Maar als dat Kerstmenu eenmaal op papier staat dan betekent dit vaak wel een specifieke boodschappenlijst. Dan wil je er graag van verzekerd zijn dat alle boodschappen op tijd én volledig binnen zijn.

Lees verder

Gebakken coquilles met minigroentes en botersaus

Een gastronomisch voorgerecht voor tijdens de Kerst.

Lees verder

Oesters met champagnesabayon

Wil je echt iets bijzonders op tafel tijdens Kerst? Ga dan voor oesters met champagnesabayon.

Lees verder
12345...»
Met onze bestellijsten verzekerd van al je Kerstinkopen Gebakken coquilles met minigroentes en botersaus Entrecote dry aged  met salmorigliosaus en gekonfijte cherrytomaatjes Oesters met champagnesabayon Het Beej Benders jubileumtaartje Spruitjesstamppot Zandkoekjes Beej Benders dressings Portobello’s Risotto met eekhoorntjesbrood