Inspiratie

Lekker eten en drinken begint bij een goede kwaliteit producten. We selecteren alleen de beste leveranciers en vertellen je graag over de herkomst van onze producten. De bereiding en manier waarop je eten en drinken bewaart zijn net zo belangrijk voor een lekkere smaak. Onze versspecialisten delen graag hun kennis met je. Lees hier onze heerlijke recepten, tips, weetjes, bewaaradviezen en verhalen over de herkomst van eten en drinken.

Ambachtelijke kroketten van Tjeu Kellenaers

Vanaf 6 september liggen zowel de Duvel Kös als de garnalenkroketten en de Los Limballs bitterballen van Kellenaers Croquetten bij beej Benders in de vriezer en worden ze geserveerd in ons restaurant en op ons Aetplein.

Lees verder

Baarlose paprika’s met schoonheidsfoutjes bij ons te koop

Gisteren was paprikateler Erik Gubbels uit Baarlo uitgebreid in het nieuws. Door de warme zomer is ging een groot deel van zijn oogst verloren, omdat er door de aanhoudende hitte kleine plekjes op zijn paprika’s waren ontstaan. De paprika’s waren vanwege de schoonheidsfoutjes zogenaamd onverkoopbaar geworden. Erik Gubbels wilde daarom 200.000 kilo paprika’s terugstorten op […]

Lees verder

Op bezoek bij van Enckevort Fruit

Aan de Venloseweg in Sevenum ligt het enorme fruitbedrijf van Jac en Mirella van Enckevort. Overal waar je kijkt zie je eindeloze rijen met fruitbomen. Vandaag zijn we op visite om achter de schermen te kijken bij de kersen van ‘van Enckevort Fruit’. De kersen van beej Benders zijn afkomstig van deze teler.

Lees verder

Je boodschappen beej Benders vanaf nu verantwoord verpakt

Milieubewust boodschappen doen? Sinds kort kun je op onze versmarkt gebruik maken van verantwoord verpakkingsmateriaal. Beej Benders draait om lekker en lokaal eten en drinken, maar natuurlijk dragen we ook graag een positief steentje bij aan ons milieu. Lees hier hoe we dit doen.

Lees verder
12345...10...»
Ambachtelijke kroketten van Tjeu Kellenaers Baarlose paprika’s met schoonheidsfoutjes bij ons te koop Op bezoek bij van Enckevort Fruit Je boodschappen beej Benders vanaf nu verantwoord verpakt Zomerse workshops beej Benders Baove Op visite bij Blauwebessenland Wijnen Lekker Venlo 2018 Alta Falanghina in Dagblad de Limburger Beej Benders in Venlo Hotspot Chunky Koeken

Nieuwsbrief