Inspiratie

Lekker eten en drinken begint bij een goede kwaliteit producten. We selecteren alleen de beste leveranciers en vertellen je graag over de herkomst van onze producten. De bereiding en manier waarop je eten en drinken bewaart zijn net zo belangrijk voor een lekkere smaak. Onze versspecialisten delen graag hun kennis met je. Lees hier onze heerlijke recepten, tips, weetjes, bewaaradviezen en verhalen over de herkomst van eten en drinken.

Erwtensoep met rookworst!

Erwtensoep met de soeppakket van Beej Benders voor 4 personen Inhoud pakket (4 personen): –          Spliterwten –          Winterpeen –          ½ knolselderij met blad –          Prei –          Ui –          Runderbouillonblokje Zelf toevoegen: –          2 liter water –          1 rookworst –          500 gram (magere) spekblokjes –          Peper & zout naar smaak   Bereiding (circa 90 minuten): Begin […]

Lees verder

Boerenkool met worst

Ingrediënten: 1½ kg iets kruimige aardappelen 600 g verse boerenkool (zak à 300 g) 350 g Gelderse rookworsten 100 ml halfvolle melk 50 g ongezouten boter (of margarine) 3 el honingmosterd Bereidingswijze Schil de aardappelen en snijd in 4 gelijke stukken. Kook ze samen met de boerenkool in ruim water met zout in 20 min. […]

Lees verder

Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus

In de aanloop naar de feestdagen inspireren we je graag met heerlijke recepten, gemaakt van producten die verkrijgbaar zijn op onze versmarkt. Vandaag een winters visgerecht: gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus.

Lees verder

Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

In de aanloop naar de feestdagen inspireren we je graag met heerlijke recepten, gemaakt van producten die verkrijgbaar zijn op onze versmarkt. Vandaag een recept speciaal voor de vegetariërs onder ons: vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola.

Lees verder
12345...10...»
Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten Gegrilde zeebaarsfilet met aardappel knolselderij puree, geroosterde trostomaatjes en kreeftensaus

Nieuwsbrief