Inspiratie

Lekker eten en drinken begint bij een goede kwaliteit producten. We selecteren alleen de beste leveranciers en vertellen je graag over de herkomst van onze producten. De bereiding en manier waarop je eten en drinken bewaart zijn net zo belangrijk voor een lekkere smaak. Onze versspecialisten delen graag hun kennis met je. Lees hier onze heerlijke recepten, tips, weetjes, bewaaradviezen en verhalen over de herkomst van eten en drinken.

Op bezoek bij van Enckevort Fruit

Aan de Venloseweg in Sevenum ligt het enorme fruitbedrijf van Jac en Mirella van Enckevort. Overal waar je kijkt zie je eindeloze rijen met fruitbomen. Vandaag zijn we op visite om achter de schermen te kijken bij de kersen van ‘van Enckevort Fruit’. De kersen van beej Benders zijn afkomstig van deze teler.

Lees verder

Je boodschappen beej Benders vanaf nu verantwoord verpakt

Milieubewust boodschappen doen? Sinds kort kun je op onze versmarkt gebruik maken van verantwoord verpakkingsmateriaal. Beej Benders draait om lekker en lokaal eten en drinken, maar natuurlijk dragen we ook graag een positief steentje bij aan ons milieu. Lees hier hoe we dit doen.

Lees verder

Zomerse workshops beej Benders Baove

Beej Benders Baove vind je een prachtige ruimte met een bar en een grote kookstudio, van alle culinaire gemakken voorzien. Beej Benders Baove bieden we een tal van toffe, culinaire workshops aan voor groepen.

Lees verder

Op visite bij Blauwebessenland

In het Limburgse America, vlakbij Horst, ligt het prachtige Blauwebessenland. De blauwe bessen die Beej Benders in de schappen staan komen van deze teler. Wie is de man achter de blauwe bessen van Beej Benders? In gesprek met Tom Faessen, eigenaar van Blauwebessenland.

Lees verder
12345...10...»
Op bezoek bij van Enckevort Fruit Je boodschappen beej Benders vanaf nu verantwoord verpakt Zomerse workshops beej Benders Baove Op visite bij Blauwebessenland Wijnen Lekker Venlo 2018 Alta Falanghina in Dagblad de Limburger Beej Benders in Venlo Hotspot Chunky Koeken Huisgemaakte Tonijnsalade Venloos Blond

Nieuwsbrief