Inspiratie

Lekker eten en drinken begint bij een goede kwaliteit producten. We selecteren alleen de beste leveranciers en vertellen je graag over de herkomst van onze producten. De bereiding en manier waarop je eten en drinken bewaart zijn net zo belangrijk voor een lekkere smaak. Onze versspecialisten delen graag hun kennis met je. Lees hier onze heerlijke recepten, tips, weetjes, bewaaradviezen en verhalen over de herkomst van eten en drinken.

portobello-RECEPT

Portobello’s

Italiaans recept van onze eigen Maurizio. Heerlijk gerecht uit de oven met o.a. kastanjechampignons, ham, olijven, basilicum & mozzarella.

Lees verder

Gevulde Forel met Verse Groente uit de Oven

Heerlijke verse forel uit de oven gevuld met verse ratatouille en Venlose mosterd van beej Benders. Smakelijk eten!

Lees verder

Gebakken Zalm met Groene Pesto en Zeekraal

Een combinatie die doet watertanden én nog lekker gezond ook!

Lees verder
bosbessen

Blauwe Bessen Jamkoekjes

Een heerlijk recept voor fruitige, smaakvolle koekjes. Lekker als tussendoortje!

Lees verder
12345
Portobello’s Gevulde Forel met Verse Groente uit de Oven Gebakken Zalm met Groene Pesto en Zeekraal Blauwe Bessen Jamkoekjes Speisekarte beej Benders (DE) Beej Benders Kaasplankje Nacho Cheese Ovenschotel Lekker Bewust Rode Paprikasoep met Tijm NIEUW! Extra Virgin Olijfolie van Residelca Olivos Asperge met Zalm en Hollandaisesaus