Inspiratie

Lekker eten en drinken begint bij een goede kwaliteit producten. We selecteren alleen de beste leveranciers en vertellen je graag over de herkomst van onze producten. De bereiding en manier waarop je eten en drinken bewaart zijn net zo belangrijk voor een lekkere smaak. Onze versspecialisten delen graag hun kennis met je. Lees hier onze heerlijke recepten, tips, weetjes, bewaaradviezen en verhalen over de herkomst van eten en drinken.

Blauwe Bessen Jamkoekjes

Ingrediënten voor 20 koekjes 225 gram bloem 175 gram koude ongezouten boter in blokjes 130 gram fijne tafelsuiker 1 eidooier Vulling 50 gram ongezouten boter in blokjes 130 gram poedersuiker 4 à 5 el Blue Berrie Hill blauwe bessenjam Bereidingswijze Meng de bloem met de boter tot het een kruimelig deeg is. Voeg de suiker […]

Lees verder

Beej Benders Kaasplankje

Comte Chevre Buche Brie de Meaux Manchego Roquefort en Frans stokbrood of bourgondisch donker van de bakkers van Pijpers   Bereidingswijze Leg de verschillende kazen op een mooie houten plank met verschillende kaasmessen. Garneer met wat druiven, confituur, gezouten roomboter en mesclun salade. TIP! Vraag onze collega’s voor tips en suggesties als je dit kaasplankje aan wilt […]

Lees verder
Nacho Cheese Ovenschotel beej Benders

Nacho Cheese Ovenschotel

1 zak Santa Maria tortilla chips naturel 250 gram gehakt 1 ui 1 teen knoflook 1 blik tomaten in blokjes rode, gele en/of groene paprika 150 gram Cheddar kaas komijnzaad chilipoeder majoraan Bereidingswijze Verhit een klein beetje olie in een koekenpan, fruit één fijngesneden ui en voeg dan de knoflook, gesneden paprika, één eetlepel chilipoeder en […]

Lees verder
12345
Blauwe Bessen Jamkoekjes Speisekarte beej Benders (DE) Beej Benders Kaasplankje Nacho Cheese Ovenschotel Lekker Bewust Rode Paprikasoep met Tijm NIEUW! Extra Virgin Olijfolie van Residelca Olivos Asperge met Zalm en Hollandaisesaus Beej Benders Bananenbrood Pasta Granoro met Victoria Baars en Kastanje Champignons Gebakken Garnalen met Knoflook en Wakkame Salade