Inspiratie

Lekker eten en drinken begint bij een goede kwaliteit producten. We selecteren alleen de beste leveranciers en vertellen je graag over de herkomst van onze producten. De bereiding en manier waarop je eten en drinken bewaart zijn net zo belangrijk voor een lekkere smaak. Onze versspecialisten delen graag hun kennis met je. Lees hier onze heerlijke recepten, tips, weetjes, bewaaradviezen en verhalen over de herkomst van eten en drinken.

Alta Falanghina in Dagblad de Limburger

De Alta Falanghina krijgt van de wijnexpert van Dagblad de Limburger een 8! Deze frisse, zomerse topper past heerlijk bij je aspergegerecht en is verkrijgbaar op onze versmarkt voor €8,95 per fles. Proost!

Lees verder

Beej Benders in Venlo Hotspot

Maak kennis met onze stagiaires Wiep, Wies en Femke in de tweede aflevering van Venlo Hotspot van Venlo Online.

Lees verder

Chunky Koeken

Wat absoluut niet mag ontbreken bij je warme kopje koffie, thee of chocolademelk, zijn de chunky koeken uit de Beej Benders bakkerij. Deze heerlijke, crispy koeken worden elke dag vers gebakken in onze bakkerij. Ze hebben een lekkere bite en zitten vol krokante stukjes chocola…

Lees verder

Huisgemaakte Tonijnsalade

Onze huisgemaakte tonijnsalade wordt elke dag vers bereid in de keuken van de Beej Benders saladebar. In de tonijnsalade zitten onder andere verse trostomaten, Jonagold appeltjes met schil, ui en heerlijke, romige mayonaise. In de salade gebruiken we slipjack tonijn, afkomstig uit de Midwestelijke Stille Oceaan…

Lees verder
12345...»
Alta Falanghina in Dagblad de Limburger Beej Benders in Venlo Hotspot Chunky Koeken Huisgemaakte Tonijnsalade Venloos Blond Vegetarische tomatensoep Gebakken coquilles met minigroentes en botersaus Het Beej Benders jubileumtaartje Spruitjesstamppot Zandkoekjes

Nieuwsbrief