Inspiratie

Lekker eten en drinken begint bij een goede kwaliteit producten. We selecteren alleen de beste leveranciers en vertellen je graag over de herkomst van onze producten. De bereiding en manier waarop je eten en drinken bewaart zijn net zo belangrijk voor een lekkere smaak. Onze versspecialisten delen graag hun kennis met je. Lees hier onze heerlijke recepten, tips, weetjes, bewaaradviezen en verhalen over de herkomst van eten en drinken.

Risotto met eekhoorntjesbrood

Even terug naar Italië? Dit is een heerlijk najaarsrecept voor regenachtige dagen.

Lees verder

Gevulde Forel met Verse Groente uit de Oven

Heerlijke verse forel uit de oven gevuld met verse ratatouille en Venlose mosterd van beej Benders. Smakelijk eten!

Lees verder
zalm

Gebakken Zalm met Groene Pesto en Zeekraal

Een combinatie die doet watertanden én nog lekker gezond ook!

Lees verder
bosbessen

Blauwe Bessen Jamkoekjes

Een heerlijk recept voor fruitige, smaakvolle koekjes. Lekker als tussendoortje!

Lees verder
«...89101112...»
Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten

Nieuwsbrief