Inspiratie

Lekker eten en drinken begint bij een goede kwaliteit producten. We selecteren alleen de beste leveranciers en vertellen je graag over de herkomst van onze producten. De bereiding en manier waarop je eten en drinken bewaart zijn net zo belangrijk voor een lekkere smaak. Onze versspecialisten delen graag hun kennis met je. Lees hier onze heerlijke recepten, tips, weetjes, bewaaradviezen en verhalen over de herkomst van eten en drinken.

Gebakken coquilles met minigroentes en botersaus

Een gastronomisch voorgerecht voor tijdens de Kerst.

Lees verder
taartjes

Het Beej Benders jubileumtaartje

Speciaal voor het 1-jarig bestaan van Beej Benders hebben de bakkers van Pijpers een feestelijk taartje ontwikkeld. Bekijk hier hoe ze dat gedaan hebben!

Lees verder
spruitjes

Spruitjesstamppot

Met dit recept voor stamppot kom je de koude maanden wel heel goed door!

Lees verder
ingrediënten zandkoekjes

Zandkoekjes

Wat is er nu gezelliger dan lekker samen koekjes bakken, stiekem van het deeg snoepen om vervolgens van lekker verse zandkoekjes te smullen?

Lees verder
«...89101112...»
Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Biologische groenten van BioVerbeek Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus

Nieuwsbrief