Inspiratie

Lekker eten en drinken begint bij een goede kwaliteit producten. We selecteren alleen de beste leveranciers en vertellen je graag over de herkomst van onze producten. De bereiding en manier waarop je eten en drinken bewaart zijn net zo belangrijk voor een lekkere smaak. Onze versspecialisten delen graag hun kennis met je. Lees hier onze heerlijke recepten, tips, weetjes, bewaaradviezen en verhalen over de herkomst van eten en drinken.

portobello-RECEPT

Portobello’s

Italiaans recept van onze eigen Maurizio. Heerlijk gerecht uit de oven met o.a. kastanjechampignons, ham, olijven, basilicum & mozzarella.

Lees verder

Risotto met eekhoorntjesbrood

Even terug naar Italië? Dit is een heerlijk najaarsrecept voor regenachtige dagen.

Lees verder

Gevulde Forel met Verse Groente uit de Oven

Heerlijke verse forel uit de oven gevuld met verse ratatouille en Venlose mosterd van beej Benders. Smakelijk eten!

Lees verder
zalm

Gebakken Zalm met Groene Pesto en Zeekraal

Een combinatie die doet watertanden én nog lekker gezond ook!

Lees verder
«...910111213...»
Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief