Inspiratie

Lekker eten en drinken begint bij een goede kwaliteit producten. We selecteren alleen de beste leveranciers en vertellen je graag over de herkomst van onze producten. De bereiding en manier waarop je eten en drinken bewaart zijn net zo belangrijk voor een lekkere smaak. Onze versspecialisten delen graag hun kennis met je. Lees hier onze heerlijke recepten, tips, weetjes, bewaaradviezen en verhalen over de herkomst van eten en drinken.

Lekker Bewust Rode Paprikasoep met Tijm

Gezond én lekker. Wat wil je nog meer. Oja, dit recept heb je zo gemaakt!

Lees verder
Extra Virgin Olijfolie Resildelca Olivos

NIEUW! Extra Virgin Olijfolie van Residelca Olivos

Wij zijn erg trots dat de extra virgin olijfolie van Residelca Olivos uit Malaga, Spanje vanaf vandaag beej Benders verkrijgbaar is. We hebben voor deze olijfolie gekozen omdat hij wordt gewonnen uit de eerste koude persing, waardoor er geen gebruik wordt gemaakt van warmte of chemicalieën.

Lees verder

Asperge met Zalm en Hollandaisesaus

Serveer de asperges, zalm en aardappels op een bord waarna je garneert met de hollandaisesaus en nog wat gehakte kervel. Smakelijk eten.

Lees verder
bananenbrood

Beej Benders Bananenbrood

Lekker en gezond recept voor bananenbrood!

Lees verder
«...1112131415...»
Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief