Inspiratie

Lekker eten en drinken begint bij een goede kwaliteit producten. We selecteren alleen de beste leveranciers en vertellen je graag over de herkomst van onze producten. De bereiding en manier waarop je eten en drinken bewaart zijn net zo belangrijk voor een lekkere smaak. Onze versspecialisten delen graag hun kennis met je. Lees hier onze heerlijke recepten, tips, weetjes, bewaaradviezen en verhalen over de herkomst van eten en drinken.

chocolade beej Benders

Chocolade van Visser

De chocolade beej Benders is afkomstig van Visser Chocolade. Zij maken de heerlijkste bonbons, chocolade tabletten en prachtig maatwerk. Hun chocola is afkomstig van cacaobonen uit Tanzania.

Lees verder
vlees

Vlees invriezen

Ga je vlees invriezen? Let dan op de volgende tips.

Lees verder
biefstuk

Hoe bak je een biefstuk?

Om een biefstuk goed mals te bakken en te serveren zijn er zes basisregels. Onze slager Ron legt het je uit.

Lees verder

Weetjes over kaas

Nederland(-ers) en kaas zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Naast dat het heerlijk is om te eten, is er enorm veel over kaas te vertellen. Wij hebben in ieder geval alvast een paar kaasweetjes en spreekwoorden voor je op een rijtje gezet.

Lees verder
«...1011121314
Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten

Nieuwsbrief