Inspiratie

Lekker eten en drinken begint bij een goede kwaliteit producten. We selecteren alleen de beste leveranciers en vertellen je graag over de herkomst van onze producten. De bereiding en manier waarop je eten en drinken bewaart zijn net zo belangrijk voor een lekkere smaak. Onze versspecialisten delen graag hun kennis met je. Lees hier onze heerlijke recepten, tips, weetjes, bewaaradviezen en verhalen over de herkomst van eten en drinken.

Pasta Victoria baars

Pasta Granoro met Victoria Baars en Kastanje Champignons

Heerlijk recept voor verse pasta met Victoria baars en kastanje champignons.

Lees verder
garnalen

Gebakken Garnalen met Knoflook en Wakkame Salade

Een van de favorieten van visspecialist Leon is dit heerlijke recept voor gebakken garnalen met knoflook en wakkame salade!

Lees verder
soep

Heerlijke knolselderij-pastinaaksoep

Verse zelfgemaakte soep is altijd een goed idee!

Lees verder
mosselen

Mmmmm mosselen

Tip van onze visspecialist Leon: Het koken van mosselen in donker bier!

Lees verder
«...1213141516
Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Biologische groenten van BioVerbeek Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief