Inspiratie

Lekker eten en drinken begint bij een goede kwaliteit producten. We selecteren alleen de beste leveranciers en vertellen je graag over de herkomst van onze producten. De bereiding en manier waarop je eten en drinken bewaart zijn net zo belangrijk voor een lekkere smaak. Onze versspecialisten delen graag hun kennis met je. Lees hier onze heerlijke recepten, tips, weetjes, bewaaradviezen en verhalen over de herkomst van eten en drinken.

gezonde-paprikas

Gezonde paprika’s

Wist je dat het gehalte aan vitamine C van oranje paprika’s drie keer zo hoog is als dat van een sinaasappel? Oranje paprika’s bevatten weinig calorieën, zijn smaakvol, veelzijdig en supergezond!

Lees verder
chocolade beej Benders

Chocolade van Visser

De chocolade beej Benders is afkomstig van Visser Chocolade. Zij maken de heerlijkste bonbons, chocolade tabletten en prachtig maatwerk. Hun chocola is afkomstig van cacaobonen uit Tanzania.

Lees verder
vlees

Vlees invriezen

Ga je vlees invriezen? Let dan op de volgende tips.

Lees verder
biefstuk

Hoe bak je een biefstuk?

Om een biefstuk goed mals te bakken en te serveren zijn er zes basisregels. Onze slager Ron legt het je uit.

Lees verder
«...1213141516
Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief