Inspiratie

Lekker eten en drinken begint bij een goede kwaliteit producten. We selecteren alleen de beste leveranciers en vertellen je graag over de herkomst van onze producten. De bereiding en manier waarop je eten en drinken bewaart zijn net zo belangrijk voor een lekkere smaak. Onze versspecialisten delen graag hun kennis met je. Lees hier onze heerlijke recepten, tips, weetjes, bewaaradviezen en verhalen over de herkomst van eten en drinken.

biefstuk

Hoe bak je een biefstuk?

Om een biefstuk goed mals te bakken en te serveren zijn er zes basisregels. Onze slager Ron legt het je uit.

Lees verder

Weetjes over kaas

Nederland(-ers) en kaas zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Naast dat het heerlijk is om te eten, is er enorm veel over kaas te vertellen. Wij hebben in ieder geval alvast een paar kaasweetjes en spreekwoorden voor je op een rijtje gezet.

Lees verder
«...1213141516
Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Biologische groenten van BioVerbeek Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus

Nieuwsbrief