Inspiratie

Lekker eten en drinken begint bij een goede kwaliteit producten. We selecteren alleen de beste leveranciers en vertellen je graag over de herkomst van onze producten. De bereiding en manier waarop je eten en drinken bewaart zijn net zo belangrijk voor een lekkere smaak. Onze versspecialisten delen graag hun kennis met je. Lees hier onze heerlijke recepten, tips, weetjes, bewaaradviezen en verhalen over de herkomst van eten en drinken.

Boerenkool met worst

Ingrediënten: 1½ kg iets kruimige aardappelen 600 g verse boerenkool (zak à 300 g) 350 g Gelderse rookworsten 100 ml halfvolle melk 50 g ongezouten boter (of margarine) 3 el honingmosterd Bereidingswijze Schil de aardappelen en snijd in 4 gelijke stukken. Kook ze samen met de boerenkool in ruim water met zout in 20 min. […]

Lees verder

Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus

In de aanloop naar de feestdagen inspireren we je graag met heerlijke recepten, gemaakt van producten die verkrijgbaar zijn op onze versmarkt. Vandaag een winters visgerecht: gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus.

Lees verder

Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

In de aanloop naar de feestdagen inspireren we je graag met heerlijke recepten, gemaakt van producten die verkrijgbaar zijn op onze versmarkt. Vandaag een recept speciaal voor de vegetariërs onder ons: vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola.

Lees verder

Sliptongen met botersaus

In de aanloop naar de feestdagen inspireren we je graag met heerlijke recepten, gemaakt van producten die verkrijgbaar zijn op onze versmarkt. Vandaag: sliptongen met botersaus.

Lees verder
12345...10...»
Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Biologische groenten van BioVerbeek Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus

Nieuwsbrief