Inspiratie

Lekker eten en drinken begint bij een goede kwaliteit producten. We selecteren alleen de beste leveranciers en vertellen je graag over de herkomst van onze producten. De bereiding en manier waarop je eten en drinken bewaart zijn net zo belangrijk voor een lekkere smaak. Onze versspecialisten delen graag hun kennis met je. Lees hier onze heerlijke recepten, tips, weetjes, bewaaradviezen en verhalen over de herkomst van eten en drinken.

Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus

In de aanloop naar de feestdagen inspireren we je graag met heerlijke recepten, gemaakt van producten die verkrijgbaar zijn op onze versmarkt. Vandaag een heerlijk voorgerecht: garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus

Lees verder

Krab cocktail op witlof scheutjes

In de aanloop naar de feestdagen inspireren we je graag met heerlijke recepten, gemaakt van producten die verkrijgbaar zijn op onze versmarkt. Vandaag een eenvoudig maar heerlijk voorafje: krabcocktail geserveerd op witlof scheutjes.

Lees verder

Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus

In de aanloop naar de feestdagen inspireren we je graag met heerlijke recepten, gemaakt van producten die verkrijgbaar zijn op onze versmarkt. Vandaag: een heerlijke cocktail van gerookte zalm met slaharten, tuinkers, cocktailsaus en een gepocheerd eitje.

Lees verder

Puree van zoete aardappel met pecannoten

In de aanloop naar de feestdagen inspireren we je graag met heerlijke recepten, gemaakt van producten die verkrijgbaar zijn op onze versmarkt. Vandaag een lekker en eenvoudig te bereiden bijgerecht: puree van zoete aardappel met pecannoten.

Lees verder
«...23456...10...»
Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Biologische groenten van BioVerbeek Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus

Nieuwsbrief