Inspiratie

Lekker eten en drinken begint bij een goede kwaliteit producten. We selecteren alleen de beste leveranciers en vertellen je graag over de herkomst van onze producten. De bereiding en manier waarop je eten en drinken bewaart zijn net zo belangrijk voor een lekkere smaak. Onze versspecialisten delen graag hun kennis met je. Lees hier onze heerlijke recepten, tips, weetjes, bewaaradviezen en verhalen over de herkomst van eten en drinken.

Spruitjes met gebakken spekjes en appel

In de aanloop naar de feestdagen inspireren we je graag met heerlijke recepten, gemaakt van producten die verkrijgbaar zijn op onze versmarkt. Vandaag een eenvoudig maar verrukkelijk bijgerecht: spruitjes met spekjes en stukjes appel.

Lees verder

Pompoensoep van Astebleef nieuw in assortiment

Vanaf maandag 5 november is de populaire pompoensoep van het Venlose bedrijf Astebleef verkrijgbaar op onze versmarkt, in ons restaurant en op ’t Aetplein. In gesprek met Jeroen en Nicole van Astebleef over hun bedrijf en over hun beroemde soep…

Lees verder

Klaar voor het wildseizoen? Poelier Hendriks is er klaar voor!

Beej Benders staan liefde voor onze producten en vakmanschap hoog in het vaandel. We werken samen met gepassioneerde en vakkundige partners zodat jij thuis met de mooiste ingrediënten de keuken in kunt duiken. Zo werken we al sinds de opening in 2016 samen met Poelier Hendriks uit ’t Ven. In gesprek met Janneke Hendriks, derde generatie poelier binnen dit Venlose familiebedrijf…

Lees verder

Vier vragen aan Ymke van het Beej Benders Kids Café

“Een versmarkt met een Kids Café heb ik nog nooit eerder gezien terwijl het eigenlijk een hele goede plek is voor een Kids Café. Ieder gezin moet boodschappen doen! Een ideale combinatie als je het mij vraagt!”

Lees verder
«...23456...10...»
Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten

Nieuwsbrief