Biologische groenten van BioVerbeek

Vanaf vandaag hebben we de ook verse biologische groenten van BioVerbeek in de winkel liggen. Paprika’s, punt paprika’s, aubergines, trostomaten, cocktailtomaten, snoeptomaten, komkommer en pepers: lekker, biologisch én uit de buurt!

Lees verder

Pompoensoep van Astebleef nieuw in assortiment

Vanaf maandag 5 november is de populaire pompoensoep van het Venlose bedrijf Astebleef verkrijgbaar op onze versmarkt, in ons restaurant en op ’t Aetplein. In gesprek met Jeroen en Nicole van Astebleef over hun bedrijf en over hun beroemde soep…

Lees verder

Klaar voor het wildseizoen? Poelier Hendriks is er klaar voor!

Beej Benders staan liefde voor onze producten en vakmanschap hoog in het vaandel. We werken samen met gepassioneerde en vakkundige partners zodat jij thuis met de mooiste ingrediënten de keuken in kunt duiken. Zo werken we al sinds de opening in 2016 samen met Poelier Hendriks uit ’t Ven. In gesprek met Janneke Hendriks, derde generatie poelier binnen dit Venlose familiebedrijf…

Lees verder

Ambachtelijke kroketten van Tjeu Kellenaers

Vanaf 6 september liggen zowel de Duvel Kös als de garnalenkroketten en de Los Limballs bitterballen van Kellenaers Croquetten bij beej Benders in de vriezer en worden ze geserveerd in ons restaurant en op ons Aetplein.

Lees verder
1234
Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Biologische groenten van BioVerbeek Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief