Pompoensoep van Astebleef nieuw in assortiment

Vanaf maandag 5 november is de populaire pompoensoep van het Venlose bedrijf Astebleef verkrijgbaar op onze versmarkt, in ons restaurant en op ’t Aetplein. In gesprek met Jeroen en Nicole van Astebleef over hun bedrijf en over hun beroemde soep…

Lees verder

Klaar voor het wildseizoen? Poelier Hendriks is er klaar voor!

Beej Benders staan liefde voor onze producten en vakmanschap hoog in het vaandel. We werken samen met gepassioneerde en vakkundige partners zodat jij thuis met de mooiste ingrediënten de keuken in kunt duiken. Zo werken we al sinds de opening in 2016 samen met Poelier Hendriks uit ’t Ven. In gesprek met Janneke Hendriks, derde generatie poelier binnen dit Venlose familiebedrijf…

Lees verder

Ambachtelijke kroketten van Tjeu Kellenaers

Vanaf 6 september liggen zowel de Duvel Kös als de garnalenkroketten en de Los Limballs bitterballen van Kellenaers Croquetten bij beej Benders in de vriezer en worden ze geserveerd in ons restaurant en op ons Aetplein.

Lees verder

Baarlose paprika’s met schoonheidsfoutjes bij ons te koop

Gisteren was paprikateler Erik Gubbels uit Baarlo uitgebreid in het nieuws. Door de warme zomer is ging een groot deel van zijn oogst verloren, omdat er door de aanhoudende hitte kleine plekjes op zijn paprika’s waren ontstaan. De paprika’s waren vanwege de schoonheidsfoutjes zogenaamd onverkoopbaar geworden. Erik Gubbels wilde daarom 200.000 kilo paprika’s terugstorten op […]

Lees verder
1234
Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten Gegrilde zeebaarsfilet met aardappel knolselderij puree, geroosterde trostomaatjes en kreeftensaus

Nieuwsbrief