Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt

Wij inspireren je graag met heerlijke recepten, gemaakt van producten die verkrijgbaar zijn op onze versmarkt. Hier het recept voor een heerlijke frisse aardbeiensoep.

Lees verder

Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus

Wij inspireren je graag met heerlijke recepten, gemaakt van producten die verkrijgbaar zijn op onze versmarkt. Hier het recept van onze slager Ron.

Lees verder

Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree

Wij inspireren je graag met heerlijke recepten, gemaakt van producten die verkrijgbaar zijn op onze versmarkt. Hier het recept van onze eigen Manon voor roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree.

Lees verder

Recept: Ylvie’s Witlofsalade

Wij inspireren je graag met heerlijke recepten, gemaakt van producten die verkrijgbaar zijn op onze versmarkt. Hier het recept van Ylvie’s witlofsalade.

Lees verder
12345...»
Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Biologische groenten van BioVerbeek Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief