Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus

In de aanloop naar de feestdagen inspireren we je graag met heerlijke recepten, gemaakt van producten die verkrijgbaar zijn op onze versmarkt. Vandaag een winters visgerecht: gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus.

Lees verder

Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

In de aanloop naar de feestdagen inspireren we je graag met heerlijke recepten, gemaakt van producten die verkrijgbaar zijn op onze versmarkt. Vandaag een recept speciaal voor de vegetariërs onder ons: vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola.

Lees verder

Sliptongen met botersaus

In de aanloop naar de feestdagen inspireren we je graag met heerlijke recepten, gemaakt van producten die verkrijgbaar zijn op onze versmarkt. Vandaag: sliptongen met botersaus.

Lees verder

Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus

In de aanloop naar de feestdagen inspireren we je graag met heerlijke recepten, gemaakt van producten die verkrijgbaar zijn op onze versmarkt. Vandaag een heerlijk voorgerecht: garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus

Lees verder
12345...»
Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten Gegrilde zeebaarsfilet met aardappel knolselderij puree, geroosterde trostomaatjes en kreeftensaus

Nieuwsbrief