Vier vragen aan Ymke van het Beej Benders Kids Café

“Een versmarkt met een Kids Café heb ik nog nooit eerder gezien terwijl het eigenlijk een hele goede plek is voor een Kids Café. Ieder gezin moet boodschappen doen! Een ideale combinatie als je het mij vraagt!”

Lees verder

Ambachtelijke kroketten van Tjeu Kellenaers

Vanaf 6 september liggen zowel de Duvel Kös als de garnalenkroketten en de Los Limballs bitterballen van Kellenaers Croquetten bij beej Benders in de vriezer en worden ze geserveerd in ons restaurant en op ons Aetplein.

Lees verder

Baarlose paprika’s met schoonheidsfoutjes bij ons te koop

Gisteren was paprikateler Erik Gubbels uit Baarlo uitgebreid in het nieuws. Door de warme zomer is ging een groot deel van zijn oogst verloren, omdat er door de aanhoudende hitte kleine plekjes op zijn paprika’s waren ontstaan. De paprika’s waren vanwege de schoonheidsfoutjes zogenaamd onverkoopbaar geworden. Erik Gubbels wilde daarom 200.000 kilo paprika’s terugstorten op […]

Lees verder

Je boodschappen beej Benders vanaf nu verantwoord verpakt

Milieubewust boodschappen doen? Sinds kort kun je op onze versmarkt gebruik maken van verantwoord verpakkingsmateriaal. Beej Benders draait om lekker en lokaal eten en drinken, maar natuurlijk dragen we ook graag een positief steentje bij aan ons milieu. Lees hier hoe we dit doen.

Lees verder
12
Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief