Beej Benders Bananenbrood

Ingrediënten

  • 3 rijpe bananen
  • 100 gram amandelmeel
  • 3 eieren

Bereidingswijze

  1.  Verwarm de oven voor op 175Cº
  2. Prak de bananen tot een glad beslag
  3. Klop in een kom de eieren luchtig op
  4. Mix de eieren met het bananenbeslag
  5. Voeg het amandelmeel toe en mix alles tot een stevig beslag
  6. Giet het beslag in een cake- of bakvorm
  7. Bak het bananenbrood in 45 minuten af of tot het een mooie bruine korst heeft

TIP! Voeg voordat je het beslag in de cake- of bakvorm giet heerlijk gedroogd fruit, zaden en/of walnoten aan het beslag toe. Smakelijk!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+
Met onze bestellijsten verzekerd van al je Kerstinkopen Gebakken coquilles met minigroentes en botersaus Entrecote dry aged  met salmorigliosaus en gekonfijte cherrytomaatjes Oesters met champagnesabayon Het Beej Benders jubileumtaartje Spruitjesstamppot Zandkoekjes Beej Benders dressings Portobello’s Risotto met eekhoorntjesbrood