Beej Benders Bananenbrood

3 rijpe bananen
100 gram amandelmeel
3 eieren

Bereidingswijze
– Verwarm de oven voor op 175Cº
– Prak de bananen tot een glad beslag
– Klop in een kom de eieren luchtig op
– Mix de eieren met het bananenbeslag
– Voeg het amandelmeel toe en mix alles tot een stevig beslag
– Giet het beslag in een cake- of bakvorm
– Bak het bananenbrood in 45 minuten af of tot het een mooie bruine korst heeft

TIP! Voeg voordat je het beslag in de cake- of bakvorm giet heerlijk gedroogd fruit, zaden en/of walnoten aan het beslag toe. Smakelijk!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+
Blauwe Bessen Jamkoekjes Speisekarte beej Benders (DE) Beej Benders Kaasplankje Nacho Cheese Ovenschotel Lekker Bewust Rode Paprikasoep met Tijm NIEUW! Extra Virgin Olijfolie van Residelca Olivos Asperge met Zalm en Hollandaisesaus Beej Benders Bananenbrood Pasta Granoro met Victoria Baars en Kastanje Champignons Gebakken Garnalen met Knoflook en Wakkame Salade