Beej Benders Bananenbrood

Ingrediënten

  • 3 rijpe bananen
  • 100 gram amandelmeel
  • 3 eieren

Bereidingswijze

  1.  Verwarm de oven voor op 175Cº
  2. Prak de bananen tot een glad beslag
  3. Klop in een kom de eieren luchtig op
  4. Mix de eieren met het bananenbeslag
  5. Voeg het amandelmeel toe en mix alles tot een stevig beslag
  6. Giet het beslag in een cake- of bakvorm
  7. Bak het bananenbrood in 45 minuten af of tot het een mooie bruine korst heeft

TIP! Voeg voordat je het beslag in de cake- of bakvorm giet heerlijk gedroogd fruit, zaden en/of walnoten aan het beslag toe. Smakelijk!

Op bezoek bij van Enckevort Fruit Je boodschappen beej Benders vanaf nu verantwoord verpakt Zomerse workshops beej Benders Baove Op visite bij Blauwebessenland Wijnen Lekker Venlo 2018 Alta Falanghina in Dagblad de Limburger Beej Benders in Venlo Hotspot Chunky Koeken Huisgemaakte Tonijnsalade Venloos Blond

Nieuwsbrief