Beej Benders dressings

Onze Beej Benders dressings worden gemaakt door Rogé Offermans. Hij noemt zijn werk een combinatie van “liefdevol monnikenwerk, pure ingrediënten en – soms halfvergeten – producten.” Kunstmatige toevoegingen zul je niet vinden in deze heerlijke dressings.

Verkrijgbaar in de smaken Mosterd-noten, Hazelnoten-aceto, Frambozen & Dille-tuinkruiden.

Onze dressings worden bereid met 100% zuivere zonnebloemolie en zijn dus rijk aan linolzuur. Daarom passen zij goed in een cholesterol verlagend dieet. Bovendien gebruiken wij geen kunstmatige bind- of verdikkingsmiddelen in onze producten.

Wel even schudden voor gebruik!

Roge

Rogé schrijft ook heerlijke recepten. Maak bijvoorbeeld eens zijn eekhoorntjesbrood met risotto.

 

 

Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten Gegrilde zeebaarsfilet met aardappel knolselderij puree, geroosterde trostomaatjes en kreeftensaus Lamsrack met een korstje van kruiden Spruitjes met gebakken spekjes en appel

Nieuwsbrief