Huisgemaakte Tonijnsalade

Onze huisgemaakte tonijnsalade wordt elke dag vers bereid in de keuken van de Beej Benders saladebar. In de tonijnsalade zitten onder andere verse trostomaten, Jonagold appeltjes met schil, ui en heerlijke, romige mayonaise. In de salade gebruiken we slipjack tonijn, afkomstig uit de Midwestelijke Stille Oceaan.

De tonijnsalade smaakt heerlijk op een snee volkorenbrood of witbrood, maar is ook lekker door een maaltijdsalade of op een geroosterd stukje toast bij de borrel.

Onze versspecialist over de tonijnsalade: “Ik vind het mooi om te zien dat gasten speciaal terugkomen voor onze tonijnsalade. Voor die gasten hebben we goed nieuws want tot en met 4 maart is onze huisgemaakte tonijnsalade in de aanbieding. Met een kortingsbon uit onze flyer krijg je de tweede 250 gram tonijnsalade gratis. Dat wordt smullen!”

Bekijk hier de kortingsbonnen, geldig t/m 04-03-2018

 

 

 

 

Pompoensoep van Astebleef nieuw in assortiment Klaar voor het wildseizoen? Poelier Hendriks is er klaar voor! Vier vragen aan Ymke van het Beej Benders Kids Café Salade met pomelo, scampi’s en zalmsnippers Ambachtelijke kroketten van Tjeu Kellenaers Baarlose paprika’s met schoonheidsfoutjes bij ons te koop Op bezoek bij van Enckevort Fruit Je boodschappen beej Benders vanaf nu verantwoord verpakt Zomerse workshops beej Benders Baove Op visite bij Blauwebessenland

Nieuwsbrief