Huisgemaakte Tonijnsalade

Onze huisgemaakte tonijnsalade wordt elke dag vers bereid in de keuken van de Beej Benders saladebar. In de tonijnsalade zitten onder andere verse trostomaten, Jonagold appeltjes met schil, ui en heerlijke, romige mayonaise. In de salade gebruiken we slipjack tonijn, afkomstig uit de Midwestelijke Stille Oceaan.

De tonijnsalade smaakt heerlijk op een snee volkorenbrood of witbrood, maar is ook lekker door een maaltijdsalade of op een geroosterd stukje toast bij de borrel.

Onze versspecialist over de tonijnsalade: “Ik vind het mooi om te zien dat gasten speciaal terugkomen voor onze tonijnsalade. Voor die gasten hebben we goed nieuws want tot en met 4 maart is onze huisgemaakte tonijnsalade in de aanbieding. Met een kortingsbon uit onze flyer krijg je de tweede 250 gram tonijnsalade gratis. Dat wordt smullen!”

Bekijk hier de kortingsbonnen, geldig t/m 04-03-2018

 

 

 

 

Alta Falanghina in Dagblad de Limburger Beej Benders in Venlo Hotspot Chunky Koeken Huisgemaakte Tonijnsalade Venloos Blond Vegetarische tomatensoep Gebakken coquilles met minigroentes en botersaus Het Beej Benders jubileumtaartje Spruitjesstamppot Zandkoekjes

Nieuwsbrief