Beej Benders Kaasplankje

Een heerlijke mix kazen voor een bijzonder kaasplankje.

Ingrediënten

  • Comte
  • Chevre Buche
  • Brie de Meaux
  • Manchego
  • Roquefort
  • Frans stokbrood of bourgondisch donker van de bakkers van Pijpers

Bereidingswijze

Leg de verschillende kazen op een mooie houten plank met verschillende kaasmessen. Garneer met wat druiven, confituur, gezouten roomboter en mesclun salade.

TIP!

Vraag onze collega’s voor tips en suggesties als je dit kaasplankje aan wilt passen of vullen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+
Met onze bestellijsten verzekerd van al je Kerstinkopen Gebakken coquilles met minigroentes en botersaus Entrecote dry aged  met salmorigliosaus en gekonfijte cherrytomaatjes Oesters met champagnesabayon Het Beej Benders jubileumtaartje Spruitjesstamppot Zandkoekjes Beej Benders dressings Portobello’s Risotto met eekhoorntjesbrood