Beej Benders Kaasplankje

Een heerlijke mix kazen voor een bijzonder kaasplankje.

Ingrediënten

  • Comte
  • Chevre Buche
  • Brie de Meaux
  • Manchego
  • Roquefort
  • Frans stokbrood of bourgondisch donker van de bakkers van Pijpers

Bereidingswijze

Leg de verschillende kazen op een mooie houten plank met verschillende kaasmessen. Garneer met wat druiven, confituur, gezouten roomboter en mesclun salade.

TIP!

Vraag onze collega’s voor tips en suggesties als je dit kaasplankje aan wilt passen of vullen.

Op bezoek bij van Enckevort Fruit Je boodschappen beej Benders vanaf nu verantwoord verpakt Zomerse workshops beej Benders Baove Op visite bij Blauwebessenland Wijnen Lekker Venlo 2018 Alta Falanghina in Dagblad de Limburger Beej Benders in Venlo Hotspot Chunky Koeken Huisgemaakte Tonijnsalade Venloos Blond

Nieuwsbrief