Beej Benders Kaasplankje

Een heerlijke mix kazen voor een bijzonder kaasplankje.

Ingrediënten

  • Comte
  • Chevre Buche
  • Brie de Meaux
  • Manchego
  • Roquefort
  • Frans stokbrood of bourgondisch donker van de bakkers van Pijpers

Bereidingswijze

Leg de verschillende kazen op een mooie houten plank met verschillende kaasmessen. Garneer met wat druiven, confituur, gezouten roomboter en mesclun salade.

TIP!

Vraag onze collega’s voor tips en suggesties als je dit kaasplankje aan wilt passen of vullen.

Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief