Beej Benders Kaasplankje

Comte

Chevre Buche

Brie de Meaux

Manchego

Roquefort

en Frans stokbrood of bourgondisch donker van de bakkers van Pijpers

 

Bereidingswijze

Leg de verschillende kazen op een mooie houten plank met verschillende kaasmessen. Garneer met wat druiven, confituur, gezouten roomboter en mesclun salade.

TIPVraag onze collega’s voor tips en suggesties als je dit kaasplankje aan wilt passen of vullen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+
Blauwe Bessen Jamkoekjes Speisekarte beej Benders (DE) Beej Benders Kaasplankje Nacho Cheese Ovenschotel Lekker Bewust Rode Paprikasoep met Tijm NIEUW! Extra Virgin Olijfolie van Residelca Olivos Asperge met Zalm en Hollandaisesaus Beej Benders Bananenbrood Pasta Granoro met Victoria Baars en Kastanje Champignons Gebakken Garnalen met Knoflook en Wakkame Salade