Beej Benders Kaasplankje

Een heerlijke mix kazen voor een bijzonder kaasplankje.

Ingrediënten

  • Comte
  • Chevre Buche
  • Brie de Meaux
  • Manchego
  • Roquefort
  • Frans stokbrood of bourgondisch donker van de bakkers van Pijpers

Bereidingswijze

Leg de verschillende kazen op een mooie houten plank met verschillende kaasmessen. Garneer met wat druiven, confituur, gezouten roomboter en mesclun salade.

TIP!

Vraag onze collega’s voor tips en suggesties als je dit kaasplankje aan wilt passen of vullen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+
Portobello’s Gevulde Forel met Verse Groente uit de Oven Gebakken Zalm met Groene Pesto en Zeekraal Blauwe Bessen Jamkoekjes Speisekarte beej Benders (DE) Beej Benders Kaasplankje Nacho Cheese Ovenschotel Lekker Bewust Rode Paprikasoep met Tijm NIEUW! Extra Virgin Olijfolie van Residelca Olivos Asperge met Zalm en Hollandaisesaus