Biologische groenten van BioVerbeek

Vanaf vandaag hebben we de ook verse biologische groenten van BioVerbeek in de winkel liggen. Paprika’s, punt paprika’s, aubergines, trostomaten, cocktailtomaten, snoeptomaten, komkommer en pepers: lekker, biologisch én uit de buurt!

BioVerbeek koos er jaren geleden al voor om hun hele bedrijfsvoering te verduurzamen. ‘Het is voor ons een heel bewuste keuze om op biologische wijze komkommers, paprika’s en tomaten te telen. ‘Biologisch’ is in essentie slim omgaan met alles wat leeft. Als je goed zorgt voor de natuur, zorgt die ook goed voor jou. Dit oeroude principe gaat bij ons hand-in-hand met het toepassen van de allernieuwste teeltinzichten en technieken. Het resultaat: een eerlijk, gezond en kwalitatief hoogwaardig versproduct, waarin je direct de natuur proeft!’ aldus Fons Verbeek.

 

Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Biologische groenten van BioVerbeek Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus

Nieuwsbrief