Chunky Koeken

Wat absoluut niet mag ontbreken bij je warme kopje koffie, thee of chocolademelk, zijn de chunky koeken uit de Beej Benders bakkerij. Deze heerlijke, crispy koeken worden elke dag vers gebakken in onze bakkerij. Ze hebben een lekkere bite en zitten vol krokante stukjes chocola.

De chunky koeken zijn de guilty pleasures van de bakkers van bakkerij Pijpers. Ireen Pijpers over de koeken: “We moeten ons best doen om niet al van het deeg te snoepen tijdens het maken van de koekjes. Het deeg ruikt en smaakt heerlijk zoet. We maken elke dag nieuwe chunky koeken in onze bakkerij. Het deeg wordt gekneed in onze deegmachine en als het mengsel de goede structuur heeft worden de chocoladestukjes toegevoegd. We maken grote rollen van het deeg en snijden deze vervolgens weer in kleine plakjes. De plakjes bakken we op de bakplaat tot lekkere, knapperige koeken. Als de chunky’s vers uit de over komen zijn ze het allerlekkerst.”

De chunky koeken van bakkerij Pijpers zijn verkrijgbaar in naturel variant met melkchocolade stukjes, en in choco variant met witte stukjes chocolade. Voor de echte snoepkonten hebben we goed nieuws: tegen inlevering van een Beej Benders kortingsbon krijg je elke 2e koek gratis. De kortingsbonnen liggen bij onze kassa’s en bij Plus Benders Venlo en Blerick. Deze actie is geldig tot en met 4 maart 2018.

Bekijk hier de kortingsbonnen, geldig t/m 04-03-2018

 

Pompoensoep van Astebleef nieuw in assortiment Klaar voor het wildseizoen? Poelier Hendriks is er klaar voor! Vier vragen aan Ymke van het Beej Benders Kids Café Salade met pomelo, scampi’s en zalmsnippers Ambachtelijke kroketten van Tjeu Kellenaers Baarlose paprika’s met schoonheidsfoutjes bij ons te koop Op bezoek bij van Enckevort Fruit Je boodschappen beej Benders vanaf nu verantwoord verpakt Zomerse workshops beej Benders Baove Op visite bij Blauwebessenland

Nieuwsbrief