Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus

In de aanloop naar de feestdagen inspireren we je graag met heerlijke recepten, gemaakt van producten die verkrijgbaar zijn op onze versmarkt. Vandaag een heerlijk voorgerecht: garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 200 gram Beej Benders garnalen salade
  • 1 mango
  • 1 rijpe avocado
  • 1 slahart

Bereiding:
Snijd de avocado en mango in blokjes en verdeel de blokjes over de glazen. Verdeel de garnalensalade over de glazen en garneer af naar eigen inzicht met bijvoorbeeld wat tuinkers, losse garnaaltjes of mango.

Meer inspiratie nodig? Vraag onze versspecialisten op onze versmarkt naar ons speciale feestdagen magazine, boordevol culinaire tips.

Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten Gegrilde zeebaarsfilet met aardappel knolselderij puree, geroosterde trostomaatjes en kreeftensaus Lamsrack met een korstje van kruiden Spruitjes met gebakken spekjes en appel

Nieuwsbrief