Gebakken Zalm met Groene Pesto en Zeekraal

Een combinatie die doet watertanden én nog lekker gezond ook!

Ingrediënten

  • Zalm filet met huid (180 gram p/p)
  • Groene pesto
  • Verse zeekraal
  • Venkel
  • Wortel
  • Olie

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Snij de venkel en de wortel in dunne schijfjes en blancheer deze tot ze beetgaar zijn
  3. leg de zalm met het vel naar beneden op een met olijfolie besprenkelde bakplaat
  4. bak de zalm in de oven af in 7-8 minuten
  5. wok ondertussen de groenten in een hete wokpan en plaats deze vervolgens op een bord
  6. voeg de zeekraal toe aan de hete wokpan en bak deze kort af
  7. leg de zeekraal op het bord met de groente en plaats hier vervolgens de zalm op
  8. bestrijk de zalm met de groene pesto

Smakelijk eten!

Wil je het recept bewaren? Download hier het recept

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+
Met onze bestellijsten verzekerd van al je Kerstinkopen Gebakken coquilles met minigroentes en botersaus Entrecote dry aged  met salmorigliosaus en gekonfijte cherrytomaatjes Oesters met champagnesabayon Het Beej Benders jubileumtaartje Spruitjesstamppot Zandkoekjes Beej Benders dressings Portobello’s Risotto met eekhoorntjesbrood