Gebakken Zalm met Groene Pesto en Zeekraal

Een combinatie die doet watertanden én nog lekker gezond ook!

Ingrediënten

  • Zalm filet met huid (180 gram p/p)
  • Groene pesto
  • Verse zeekraal
  • Venkel
  • Wortel
  • Olie

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Snij de venkel en de wortel in dunne schijfjes en blancheer deze tot ze beetgaar zijn
  3. leg de zalm met het vel naar beneden op een met olijfolie besprenkelde bakplaat
  4. bak de zalm in de oven af in 7-8 minuten
  5. wok ondertussen de groenten in een hete wokpan en plaats deze vervolgens op een bord
  6. voeg de zeekraal toe aan de hete wokpan en bak deze kort af
  7. leg de zeekraal op het bord met de groente en plaats hier vervolgens de zalm op
  8. bestrijk de zalm met de groene pesto

Smakelijk eten!

Wil je het recept bewaren? Download hier het recept

Vier vragen aan Ymke van het Beej Benders Kids Café Salade met pomelo, scampi’s en zalmsnippers Ambachtelijke kroketten van Tjeu Kellenaers Baarlose paprika’s met schoonheidsfoutjes bij ons te koop Op bezoek bij van Enckevort Fruit Je boodschappen beej Benders vanaf nu verantwoord verpakt Zomerse workshops beej Benders Baove Op visite bij Blauwebessenland Wijnen Lekker Venlo 2018 Alta Falanghina in Dagblad de Limburger

Nieuwsbrief