Logo
Vandaag open tot 19:00, terras tot 21:30

De Zoete Ontdekking: Waarom Echte Honing Het Verschil Maakt

  • Duik in het zoete verhaal achter onze honing. Ontdek de passie van imker Philip Apeldoorn en de essentiële rol van bijen in onze ecologie. 🍯🌍 Lees onze nieuwste blog!
KW PP017382 2

Bij Beej Benders geloven we in producten met een verhaal - en onze honing is daar geen uitzondering op. Afkomstig van 'De Drakenbijen', de imkerij van Philip Apeldoorn in het prachtige Limburgse Beesel, bieden we niet alleen diverse soorten honing, maar dragen we ook bij aan een groter doel: het behoud van bijen.

Het Belang van Bijen

Het is algemeen bekend dat bijen cruciaal zijn voor de bestuiving van bloemen en planten. Maar wist je dat 75% van onze voedselgewassen en meer dan 85% van de wilde planten afhankelijk zijn van deze bestuiving? Bijen spelen een essentiële rol in onze ecologie en uiteindelijk in onze voedselvoorziening.

De Drakenbijen: Meer dan Honing

Philip Apeldoorn, met zijn levenslange toewijding aan bijen, heeft 'De Drakenbijen' opgezet als meer dan een imkerij. Het is een educatief platform, gericht op het verspreiden van kennis over het belang van bijen voor mens en natuur. Door zijn producten bij Beej Benders aan te bieden, ondersteunen we niet alleen zijn werk maar ook de bijenpopulatie.

Onze Selectie: Puur en Authentiek

Met de recente onthullingen over toegevoegde suikers in veel supermarkthoning, is de behoefte aan authentieke, pure honing duidelijker dan ooit. Bij Beej Benders verkopen we een breed scala aan producten van 'De Drakenbijen', waaronder diverse soorten honing, hakhoning, honingkoek, en honingwafels. Onze balsemien en zomerhoning zijn bijzondere vermeldingen waard, bekend om hun unieke smaken en pure samenstelling.

Proef de Natuur

Door te kiezen voor onze honing, kies je niet alleen voor de heerlijke, natuurlijke smaak, maar ook voor het ondersteunen van een belangrijke zaak. Draag bij aan de bescherming van bijen en geniet van de echte smaak van honing, rechtstreeks van de imker naar jouw tafel.

Sluit je aan bij ons in de strijd voor het behoud van bijen en ontdek vandaag nog de unieke producten van 'De Drakenbijen' bij Beej Benders.

KW PP010427
KW PP010431

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen en evenementen