Krab cocktail op witlof scheutjes

In de aanloop naar de feestdagen inspireren we je graag met heerlijke recepten, gemaakt van producten die verkrijgbaar zijn op onze versmarkt. Vandaag een eenvoudig maar heerlijk voorafje: krabcocktail geserveerd op witlof scheutjes.

Ingrediënten voor 2-3 personen:

  • 1 witlof
  • 1 roodlof
  • 200 gram Beej Benders surimi-salade
  • Gemengde sla voor de garnering

Bereiding:
Snijd het uiteinde van de witlof en roodlof af en selecteer de drie beste rode en de drie beste witte bladeren. Vul de witlof bladeren met de Beej Benders surimi-salade en garneer naar eigen inzicht met de gemengde sla.

Meer inspiratie nodig? Vraag onze versspecialisten op onze versmarkt naar ons speciale feestdagen magazine, boordevol culinaire tips.

Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten Gegrilde zeebaarsfilet met aardappel knolselderij puree, geroosterde trostomaatjes en kreeftensaus

Nieuwsbrief