Lekker Bewust Rode Paprikasoep met Tijm

Gezond én lekker. Wat wil je nog meer. Oja, dit recept heb je zo gemaakt!

Ingrediënten

  • 3 rode paprika’s
  • 1 wortel
  • 1 ui
  • 2 teentjes verse knoflook
  • 3 à 4 takjes verse tijm of gedroogd
  • peper
  • zout

Bereidingswijze

  1. Maak de paprika,wortel, ui en knoflook schoon.
  2. Bak deze even aan in een beetje olie, en laat dit goed gaar worden.
  3. Voeg naar smaak tijm, peper en zout toe.
  4. Voeg daaraan water toe, zodat alles goed onder staat.
  5. Als alles goed gaar is, maak je de massa fijn met de staafmixer.
  6. Als laatste zeef je de soep zodat alle grove stukjes achterblijven, en een fijne structuur over blijft.
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+
Met onze bestellijsten verzekerd van al je Kerstinkopen Gebakken coquilles met minigroentes en botersaus Entrecote dry aged  met salmorigliosaus en gekonfijte cherrytomaatjes Oesters met champagnesabayon Het Beej Benders jubileumtaartje Spruitjesstamppot Zandkoekjes Beej Benders dressings Portobello’s Risotto met eekhoorntjesbrood