Lekker Bewust Rode Paprikasoep met Tijm

3 rode paprika’s

1 wortel

1 ui

2 teentjes verse knoflook

3 à 4 takjes verse tijm of gedroogd

peper

zout

 

Bereidingswijze

  • Maak de paprika,wortel, ui en knoflook schoon.
  • Bak deze even aan in een beetje olie, en laat dit goed gaar worden.
  • Voeg naar smaak tijm, peper en zout toe.
  • Voeg daaraan water toe, zodat alles goed onder staat.
  • Als alles goed gaar is, maak je de massa fijn met de staafmixer.
  • Als laatste zeef je de soep zodat alle grove stukjes achterblijven, en een fijne structuur over blijft.
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+
Blauwe Bessen Jamkoekjes Speisekarte beej Benders (DE) Beej Benders Kaasplankje Nacho Cheese Ovenschotel Lekker Bewust Rode Paprikasoep met Tijm NIEUW! Extra Virgin Olijfolie van Residelca Olivos Asperge met Zalm en Hollandaisesaus Beej Benders Bananenbrood Pasta Granoro met Victoria Baars en Kastanje Champignons Gebakken Garnalen met Knoflook en Wakkame Salade