Nacho Cheese Ovenschotel

1 zak Santa Maria tortilla chips naturel

250 gram gehakt

1 ui

1 teen knoflook

1 blik tomaten in blokjes

rode, gele en/of groene paprika

150 gram Cheddar kaas

komijnzaad

chilipoeder

majoraan

Bereidingswijze

  • Verhit een klein beetje olie in een koekenpan, fruit één fijngesneden ui en voeg dan de knoflook, gesneden paprika, één eetlepel chilipoeder en één theelepel komijnzaad toe. Bak het geheel nog 5 minuten aan. Voeg het gehakt toe en bak tot het rul is.
  • Verwarm de oven voor op 22oCº.
  • Voeg een half blikje tomaten in blokjes, een halve theelepel gedroogde majoraan en wat zout en peper aan het gehaktmengsel toe.
  • Verdeel de tortilla chips over een ovenschaal en schep hier het gehakt- en tomatenmengsel overheen en eindig met een laagje geraspte Cheddar kaas.
  • Zet de ovenschaal 10 tot 15 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is
  • Serveer de nacho cheese ovenschotel met salsa, zure room en een guacamole dip.

TIP! Varieer eens met verschillende soorten kaas zoals een mix van onze Beej Benders Zacht Belegen +35, Beej Benders Pikant Belegen +35 en Leicester Red. Voeg voor een extra gevulde ovenschotel ook Oogst No. 1 Mexicaanse Bonenmix toe aan het gehaktmengsel.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+
Blauwe Bessen Jamkoekjes Speisekarte beej Benders (DE) Beej Benders Kaasplankje Nacho Cheese Ovenschotel Lekker Bewust Rode Paprikasoep met Tijm NIEUW! Extra Virgin Olijfolie van Residelca Olivos Asperge met Zalm en Hollandaisesaus Beej Benders Bananenbrood Pasta Granoro met Victoria Baars en Kastanje Champignons Gebakken Garnalen met Knoflook en Wakkame Salade