NIEUW! Extra Virgin Olijfolie van Residelca Olivos

Wij zijn erg trots dat de extra virgin olijfolie van Residelca Olivos uit Malaga, Spanje vanaf vandaag beej Benders verkrijgbaar is. We hebben voor deze olijfolie gekozen omdat hij wordt gewonnen uit de eerste koude persing, waardoor er geen gebruik wordt gemaakt van warmte of chemicalieën. Dit komt de smaak en voedingswaarden ten goede, wat wij beej Benders erg belangrijk vinden.

Van oudsher werd olijfolie in keramische vazen opgeslagen. Dit werd gedaan om de olie koeler te houden en (zon)licht buiten te houden zodat hij langer goed en lekker bleef. Residelca Olivos olijfolie zit daarom ook in een traditionele aardwerken fles. Dat het niet misstaat op je keukenblok is natuurlijk alleen maar mooi meegenomen!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+
Met onze bestellijsten verzekerd van al je Kerstinkopen Gebakken coquilles met minigroentes en botersaus Entrecote dry aged  met salmorigliosaus en gekonfijte cherrytomaatjes Oesters met champagnesabayon Het Beej Benders jubileumtaartje Spruitjesstamppot Zandkoekjes Beej Benders dressings Portobello’s Risotto met eekhoorntjesbrood