Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment!

Onze eigen koffie uit onze koffiebranderij:

Beej Benders hebben wij een eigen koffiebranderij, waar wij onze eigen koffie helemaal zelf branden. Doordat de bonen ter plekke gebrand worden, proef je de aandacht die onze koffie-expert Tamara in de koffiebonen steekt! Zeker de moeite waard om eens een keer te proberen! Tevens is de eigen gebrande koffie nu in de actie én verkrijgbaar in verschillende smaken: Brasil yellow bourbon, Blend, Guatemalle coffee & Columbia. Nu voor maar €4,99 per zak!

Beej Benders coffee roast: 

Onze beej Benders coffee roast wordt niet ter plekke gebrand, maar deze koffie is wel samengesteld door de fijnproevers van beej Benders en de koffie kenners van de Royal Taste Company. Beej Benders coffee roast word geserveerd in ons restaurant. Vragen? Onze koffie specialist Tamara helpt je graag.

Nieuw in ons assortiment:

Tchibo koffie. Tchibo is een van oorsprong Duitse winkelketen. In Duitsland heeft het merk Tchibo een bekendheid van 99 procent. Tchibo gebruikt bijna uitsluitend de hoogst kwalitatieve Arabica koffieboon in zijn koffiesoorten. Twee soorten koffies bevatten 99% van de koffiemarkt: Arabica en Robusta. De Arabica koffieplant stelt hoge eisen aan het klimaat, de bodem, de teelt en groeit bijna uitsluitend in hooggelegen gebieden. De Robusta koffieplant is veel beter bestand tegen kou en vocht, en wordt vooral geteeld in tropisch laagland. Deze verschillen komen tot uiting in de smaak. Arabica bonen hebben een evenwichtige en elegante smaak, de Robusta bonen hebben een vollere en sterkere smaak. Beej Benders verkopen wij vanaf nu deze koffie in de varianten: bonen, gemalen, pads en cups!

 

Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief