Pasta Granoro met Victoria Baars en Kastanje Champignons

Ingrediënten voor twee personen

  • 300 gram Pasta Granoro
  • bakje kastanje champignons
  • 3 tenen knoflook
  • 1 bosje bosuien
  • 1 bos peterselie
  • groentebouillonpakket
  • 2 stuks Victoria baars
  • Melkan kookroom (light)
  • Parmezaanse kaas
  • Olijfolie
  • Balsamico azijn
  • Scheutje witte wijn

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta en bak in 2 minuten de Victoria baars voor met wat zout, peper en olijfolie
  2. Bereid de saus door knoflook in olijfolie aan te bakken op een middelhoog vuur, snijd hierna de champignons en bak deze vijf minuten mee
  3. Blus de knoflook en champignons af met een scheutje witte wijn, laat deze inkoken en schenk dan de kookroom erbij
  4. Verwarm ondertussen de Victoria baars in een voorverwarmde oven van 160Cº
  5. Maak de saus op smaak met een theelepeltje groentebouillonpoeder, hak 4 stengels bosui klein en kook deze 1 minuut mee
  6. Maak de saus af met een snufje peper en een paar druppels balsamicoazijn
  7. Meng de saus met de pasta, leg de Victoria baars op de pasta en garneer met Parmezaanse kaas en peterselie.

Smakelijk eten!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+
Met onze bestellijsten verzekerd van al je Kerstinkopen Gebakken coquilles met minigroentes en botersaus Entrecote dry aged  met salmorigliosaus en gekonfijte cherrytomaatjes Oesters met champagnesabayon Het Beej Benders jubileumtaartje Spruitjesstamppot Zandkoekjes Beej Benders dressings Portobello’s Risotto met eekhoorntjesbrood