Portobello’s

Italiaans recept van onze eigen Maurizio. Heerlijk gerecht uit de oven met o.a. kastanjechampignons, ham, olijven, basilicum & mozzarella.

Ingrediënten

  • portobello
  • olijven
  • kastanjechampignons
  • basilicum
  • lente-uitjes
  • kruidenboter
  • 2 plakjes ham
  • olijfolie
  • knoflook
  • mozzarella
  • peterselie
  • zongedroogde tomaten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op +/- 200 graden
  2. Hol de portobello uit met een lepel
  3. Smeer ze vervolgens in met olijfolie en vul ze tot de helft met beej Benders kruidenkaas
  4. Schuif de Portobello in de oven
  5. Verhit een wok met olie en wok de fijngesneden kastanjechampignons, lente-uitjes, ham en knoflook
  6. Voeg na 15 minuten in de oven de kastanjechampignons, lente-uitjes, ham, olijven, knoflook, basilicum & mozzarella toe aan de portobello en smeer hier kruidenboter over uit.
  7. Bak het geheel nog 5 minuten af
  8. Serveer met gesneden zongedroogde tomaten en de fijngehakte peterselie

Smakelijk eten!

Wil je het recept bewaren? Download hier het recept.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+
Met onze bestellijsten verzekerd van al je Kerstinkopen Gebakken coquilles met minigroentes en botersaus Entrecote dry aged  met salmorigliosaus en gekonfijte cherrytomaatjes Oesters met champagnesabayon Het Beej Benders jubileumtaartje Spruitjesstamppot Zandkoekjes Beej Benders dressings Portobello’s Risotto met eekhoorntjesbrood