Portobello’s

Italiaans recept van onze eigen Maurizio. Heerlijk gerecht uit de oven met o.a. kastanjechampignons, ham, olijven, basilicum & mozzarella.

Ingrediënten

  • portobello
  • olijven
  • kastanjechampignons
  • basilicum
  • lente-uitjes
  • kruidenboter
  • 2 plakjes ham
  • olijfolie
  • knoflook
  • mozzarella
  • peterselie
  • zongedroogde tomaten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op +/- 200 graden
  2. Hol de portobello uit met een lepel
  3. Smeer ze vervolgens in met olijfolie en vul ze tot de helft met beej Benders kruidenkaas
  4. Schuif de Portobello in de oven
  5. Verhit een wok met olie en wok de fijngesneden kastanjechampignons, lente-uitjes, ham en knoflook
  6. Voeg na 15 minuten in de oven de kastanjechampignons, lente-uitjes, ham, olijven, knoflook, basilicum & mozzarella toe aan de portobello en smeer hier kruidenboter over uit.
  7. Bak het geheel nog 5 minuten af
  8. Serveer met gesneden zongedroogde tomaten en de fijngehakte peterselie

Smakelijk eten!

Wil je het recept bewaren? Download hier het recept.

 

Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten Gegrilde zeebaarsfilet met aardappel knolselderij puree, geroosterde trostomaatjes en kreeftensaus Lamsrack met een korstje van kruiden Spruitjes met gebakken spekjes en appel

Nieuwsbrief