Vier vragen aan Ymke van het Beej Benders Kids Café

Op 29 september openen we Beej Benders ons Kids Café. We stellen daarom alvast vier vragen aan Ymke:

1. Waar kunnen onze gasten je van kennen?

“Ik heb jaren met heel veel plezier in het onderwijs gewerkt. Ik heb eerst een aantal jaar voor de klas gestaan en heb daarna een tijd als teamleider gewerkt. In bijbaantjes vroeger was ik ook altijd veel bezig met kinderen. Ik werkte als oppas en gaf hockey trainingen. Vroeger heb ik ook veel in de horeca gewerkt. In het Kids Café ga ik horeca en werken met kinderen combineren.”

2. Waarom werk je zo graag met kinderen?

“Kinderen zijn onbezonnen, altijd eerlijk en barsten van de energie. Ik wil ze graag iets mee kunnen geven.”

3. Hoe is het idee voor het Beej Benders Kids Café ontstaan?

“Bijna vier jaar geleden werd ik moeder. Ik kom veel in Amsterdam en ontdekte daar van allerlei leuke cafés speciaal voor ouders en kinderen. Ik miste dit in Venlo en dit zette me aan het denken. Een versmarkt met een Kids Café heb ik nog nooit eerder gezien terwijl het eigenlijk een hele goede plek is voor een Kids Café. Ieder gezin moet boodschappen doen! Een ideale combinatie als je het mij vraagt.”

4. Wat kunnen onze jonge en oudere gasten verwachten in het Kids Café?

“Er komt een menukaart speciaal voor kinderen, we organiseren diverse workshops zodat kinderen spelenderwijs kunnen leren en één keer per maand kunnen de kids naar de kapper in het Kids Café. Bovenal wordt het een plek waar kinderen gezellig met elkaar kunnen spelen. Voor de ouders wordt het Kids Café een plek om ook zelf even te ontspannen en om hun kinderen te zien genieten. Een totaalconcept voor zowel ouders als kinderen.”

 

Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief