Wijnen Lekker Venlo 2018

Zoals je van ons gewend bent schenken we ook de komende editie van Lekker Venlo een aantal top wijnen in combinatie met bijpassende gerechtjes, bereid door onze versspecialisten. We vertellen je graag meer over deze wijnen in onderstaand overzicht.

#1 Monteclain Rose (Frankrijk) van €7,- voor €6,- per fles
Een fruitige, droge rose met frisse zuren en aroma’s van zacht rood fruit als framboos en aardbei.

#2 Croix D’or Pinot Noir (Frankrijk) van €7,75 voor €6,75 per fles
Een elegante, niet te zware rode wijn met een fruitig karakter. Zacht en toegankelijk met aardse tonen en weinig tannine. Een perfecte doordrinker.

#3 Diepe Gronde Chardonnay Viognier (Zuid-Afrika) van €7,75 voor €6,75 per fles
Een bloemige wijn met aroma’s van abrikoos en ananas. Heerlijk rijp en romig van smaak, maar tegelijk ook fris en fruitig.

Alle Lekker Venlo wijnen zijn verkrijgbaar op onze versmarkt!

 

#4 Torres Verdeo Rueda (Spanje) van €8,75 voor €7,75 per fles
Een elegante, verfrissende wijn met een verkwikkend citrus aroma en een sappige smaak waarin de smaak van groen fruit naar voren komt.

#5 Schulmberger Sparkling Brut (Oostenrijk) van €12,- voor €11,- per fles
Een mousserende wijn met een frisse, fruitige geur en een zuivere, vrij droge smaak met complexe aroma’s en een crèmig mondgevoel.

#6 AIX Rosé (Frankrijk) van €15,50 voor €13,50 per fles
Een fris en fruitige wijn, delicaat met een crispy smaak. Prachtig rond, harmonieus en gestructureerd met een heerlijk lange afdronk.

 

 

 

Vier vragen aan Ymke van het Beej Benders Kids Café Salade met pomelo, scampi’s en zalmsnippers Ambachtelijke kroketten van Tjeu Kellenaers Baarlose paprika’s met schoonheidsfoutjes bij ons te koop Op bezoek bij van Enckevort Fruit Je boodschappen beej Benders vanaf nu verantwoord verpakt Zomerse workshops beej Benders Baove Op visite bij Blauwebessenland Wijnen Lekker Venlo 2018 Alta Falanghina in Dagblad de Limburger

Nieuwsbrief